Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 20:19   #1408
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Dobry wieczór Paniom

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Aaniu jak mi szkoda Adasia
mnie też
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Aaniu pewnie bardziej niż sama operacja przeraża Was wizja narkozy, wszystkie tutaj będziemy za Adasia trzymać kciuki, żeby jak najlepiej przeszedł operację (czy zabieg, nie pamiętam ). Nic się nie martw, wiesz że wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej ,
Mój Tż tak wczoraj zabalował (był u kumpla na urodzinach), że jutro bierze urlop i nie idzie do pracy. I dobrze, niech cierpi, wkurzył mnie dzisiaj .
dziękuję Ci bardzo
To czym ten TŻ tak podpadł?

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
a teraz lecę spać bo coś ostatnio Żbik często mi się budzi w nocy a to "MATKO obróć mnie na drugi boczek albo nie z powrotem na ten sam boczek przedtem było lepiej, poklep mnie po pupci albo nie po policzku, daj mi dosłownie łyczka wody bo mi w gardziołku zaschło, O NIE SMOCZEK MI WYPADł SZYBKO DO NOGI SHIRA!!!!!!, a wiesz w sumie to ja już chyba się wyspałem" i tak się kulamy do 7,30 ciekawe co dziś mi zafunduję
Shira, jesteś the best, uwielbiam Cię czytać

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Iustyna właśnie zobaczyłam
Wprawdzie na ostatnim miejscu, ale jestem.
Teraz trzeba się utrzymać. Konkurs trwa do 29
chyba z 10 razy wieczorem kliknęłam

TŻ znów w środku nocy wyjeżdża na cały tydzień z zerowym kontaktem ..idę się żegnać Dobranoc!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora