Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy naprawdę przesadzam? - moja siostra i jej chłopak
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-20, 21:24   #71
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: Czy naprawdę przesadzam? - moja siostra i jej chłopak

Możesz grać w jakieś gierki przez pewien czas, uprzykrzać im życie jak najbardziej się da. Nie wiem czy pomysł z tym żeby iść do rodziców jak oni się zaczynają zabawiać jest dobry bo rodzice się tylko będą wkurzać a i tak Ci nie uwierzą. Zapalanie światła już jest ok chyba nietrudno Ci to zrobić? Po prostu wstajesz zapalasz światło i mówisz że nie będziesz słuchać ich odgłosów. Polecam zatyczki do uszu jak naprawdę nie możesz się bawić w niespanie bo np. masz na następny dzień egzamin. Takie warunki ogólnie są dla mnie niewyobrażalne, sama studiuję, już lepszy sto razy byłby dla Ciebie akademik. Zapraszanie koleżanek też ok o ile masz takie że przyjdą chętnie, możesz nawet je wtajemniczyć w tą sytuację ja bym sprobowała zrobić jakąś prowokację np. nagle imprezę czy coś w tym rodzaju. Bo tak naprawdę możesz w tym domu robić co chcesz dlatego że Twoi rodzice nie mają prawa słowem się odezwać, skoro pozwalają na tyle Twojej siostrze.

Ale na dłuższą metę to będzie wykańczające i dla Ciebie. Musisz po prostu jak najszybciej się wyprowadzić nie widzę innego wyjścia.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując