2006-11-12, 01:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tatuaż,wybór wzoru:)
Moja odpowiedź jak większość moich wypowiedzi na forum, nie będzie na temat, ale czytając twój post przypomniało mi się właśnie, że dziś śniło mi się że chodziłam i szukałam kogoś kto zrobi mi tatuaż właśnie pod pępkiem 
Ale mi dziwnie...
Pamiętam, że trudno mi było wybrać cokolwiek a tym bardziej coś wymyślić, bo na taką część ciała trudno jest coś wybrać szczerze mówiąc.
Jak dotąd spotkałam się z kostką do gry na kostce,
motylkami, wężami, różami i innymi pierdołkami na plecach lub na ramionach,
no i takimi płomieniami lub też "krzaczkami" czy jak to się tam zwie, z tyłu na plecach nad pupą...
Co do innych części słyszałam tylko z opowiadań, bo raczej zaglądać nie wolałam, ale tam też ciekawie ponoć 
Tobie jedynie co mogę poradzić to zmianę miejsca na tatuaż.
Pamiętaj, że tatuaż jest prawie na zawsze, no chyba że masz worki z pieniędzmi i możesz sobie pozwolić na super ekstra laserowe cacka 
Ale jeśli chcesz się przez kilka ładnych parę lat cieszyć tatuażem naprawdę zmień miejsce.
Jesteś kobietą w końcu, nie wiem ile masz lat, bo nie patrzyłam jeszcze w twoje wizażowe akta, ale rzeczą normalną dla dziewczyn jest ciąża, a po ciąży i po tym jak brzuch się rozrośnie, tatuaż już nie będzie przypominał tatuażu.
No chyba, że lubisz ciemne nic nie przypominające plamy
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...
|
|
|