2011-11-21, 11:02
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zdołowana,zdemotywowana,p otrzebuje rady i spojrzenia na sytuacje z boku
Cytat:
Napisane przez SALIX
A ja nie demonizowałabym tak chłopaka. Seks to naprawdę BARDZO istotna część związku i jak się w łóżku nie układa to i reszta powoli zaczyna się sypać. Facet powiedział, że zrobi wszystko aby było lepiej ale poprosił też dziewczynę kulturalnie, żeby również się wykazała - widocznie brakuje mu już powoli pomysłów na to jak ją rozkręcić. Gość uczciwie przyznał, że nie da rady funkcjonować w związku, w którym seks kuleje i tyle.
Wiadomo, nie jest to nic miłego, ale ja go rozumiem. Mam znajomego, który z identycznych powodów zakończył swój związek, starał się, stawał na rzęsach a i tak w łóżku się nie kleiło. Pewnych rzeczy się po prostu nie przeskoczy.
|
Zgadzam się z powyższym.
Wiem, że chwilowo czujesz się strasznie, ale z czasem docenisz szczerość faceta. Niestety, wielu tak myśli o swoich związkach (a raczej seksie w nich) i zamiast wywalić kawę na ławę, szukają szczęścia poza związkiem. Najgorsza szczerość jest lepsza, niż zdrada.
Jednakże: co facet dokładnie miał na myśli z tym, że nie umiesz się przełamać, w pełni wyluzować? Bo jeżeli chodzi o anal, czy trójkąt, to oczywiście cofam wszystko, co napisałam.
|
|
|