Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ha ha poraz KOLEJNY- Mijamy się z TŻ-tem w oczekiwaniach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 10:06   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Ha ha poraz KOLEJNY- Mijamy się z TŻ-tem w oczekiwaniach

Cytat:
Napisane przez polny mak Pokaż wiadomość
A więc po krótce:

wczoraj rozmawialiśmy o tym jak siebie widzimy za rok w perspektywie do 10 lat - facet powiedział mi o swoich planach zawodowo-naukowych nie wspominając przy tym o mnie - zagadnięty czy na ten moment widzi nas razem za jakiś czas- czy sobie to wyobraża, że w przyszłości moglibyśmy stworzyć dom, rodzinę, zamieszkać razem - CZY BY TEGO CHCIAŁ ZA KLIKA LAT- po dłuższych wykrętach powiedział mi, że NIE.

I ok, jego święte prawo.

Tyle, że ja WIDZĘ nas razem i chciałabym stabilizacji - mieszkam sama i już mi się to znudziło - ON nie jest na to gotowy (tak mi powiedział)
przyszłości wspólnej również nie widzi

wiec proste- mijamy się w oczekiwaniach.

Się jeszcze spytałam - po co marnuje ze mną czas?

ja nie chce deklaracji, oświadczyn i "kamienia na palcu"
ja chciałam wiedzieć czy On nasz związek ( niedługo 2 lata) traktuje poważnie - On mi mówi, że tak, ale razem nas nie widzi za rok czy to jest odległy termin?? ja się nie pytałam czy tak będzie, bo chłopina jasnowidzem przeca nie jest, ale czy by chciał - a on mi na to NIE WIEM

No kurde ja wiem, że bym chciała, nei wiem czy wyjdzie, ale marze...

spytałam po co w takim razie marnuje czas- przecież będąc ze mną może gdzieś jest osoba, z którą by wiedział, że chce spróbować - ja myślę, że to się czuje - czy się marzy czy nie..

ja myślę, że nie ma co dalej być razem, bo wyobrażenia i oczekiwania mamy różne, a .... może ja przesadzam?

powiedział mi, że kocha, ale nie myślał co będzie dalej z Nami, że jemu odpowiada tak jak jest (mieszkać z Mamusią i przychodzić wtedy kiedy jemu wygodnie i się o nic nie martwić)

czy ja przesadzam?

dziewczyny doradźcie
Po ile Wy macie lat, jak intensywny jest ten związek (piszesz, że to niecałe 2 lata), czy zarabiacie na siebie i są to stabilne, pewne pieniądze?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując