Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 11:49   #689
babciam
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Większość dziewczyn ma tylko parę kg.. a ja np prawie 10 wiec solidaryzuje się z tobą starsza kolezanko Nie ma się czym przejmowac... Wiem, bo sprawdzilam, ze zrzucic 12 kg mozna bez wiekszych wysiłków, wystarczą chęci, dlategow izja tych 10 mnie juz tak nie przeraża. Ty tez sie nie przerażaj.. ile masz do zrzucenia?bo przeoczylam chyba..
W ITAM do zrzucenia mam przynajmniej ,o zgrozo 10+10+10+10=to już sobie oblicz ale każdy kilogram mniej to będzie mój sukces nikomu nic nie mówiłam że znowu zaczęłam próbę .Jeśli chodzi o ruch to pomimo mojej wagi nie brakuje mi go ,bym powiedziała że na taki tryb życia jaki ja prowadzę to powinnam być szczupła,ciągle gdzieś latam ,mam bardzo wiekowego tatę 88lat którym się opiekuję,mam wnuki gdzie często chodzę ,więc ruchu mam sporo .teraz pilnuję 5 posi łków,bo przedtem był czasami tylko wieczorny i oczywiście to co kocham najbardziej ,SŁODYCZE,na razie trzeci dzień bez. całuski

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Miło słyszeć że kolejny dzień diety został zaliczony
Fakt, że niektóre z nas mają do zrzucenia po kilka kilo tylko ale zaczynałyśmy również ze sporą liczbą kilogramów. My po prostu walczymy już dłużej od Ciebie ale Ty za jakiś czas też będziesz juz miała do zrzucenia kilka kilo Pamiętaj aby sporo się ruszać, chodzić na spacery czy nawet sprzątać w domu Najlepiej jakbyś napisała nam co jesz w ciągu dnia
Witam wczoraj na 1 śn:1 kromka razowca z sałatą,plasterek sera żółtego polędwicą ,2 śn:twarożek z jogurtem i pokrojonym ogórkiem zielonym i rzodkiewką,obiad super i za dużo 2 tortille z warzywami i kurczakiem,podwieczorek:j ogurt z musli, kolacja 2kromki razowca kilka szprotek z puszki i tyle .Wiem że może trochę za dużo ale nie mogę tak radykalnie wszystko odstawić, bo ja mam podobno cukrzycę2 stopnia na razie leków nie biorę , zobaczymy jak przy diecie będzie się zachowywał cukier ,czy spadnie czy trzeba będzie brać leki .No ale może będzie dobrze ,jak bardzo mało jem i jestem głodna to mi się wszystko trzepie .Mam nadzieję że jak wytrzymam to mi śię skurczy żołądek i nie będę czuła tego głodu,
babciam jest offline Zgłoś do moderatora