2011-11-21, 11:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez anakazar
Naklejki są osobno-tak jak w duplo.Możesz je nakleić,ale nie musisz.Klocek może pozostać"goły"
Klocki są świetne,aż sama byłam zaskoczona,że są takiej dobrej jakości 
|
A dziękuję ślicznie - tak mi się wydawało, i to dodatkowo na plus dla tych klocków, bo ja podobnie jak Daria, antykotowa jestem 
Cytat:
Napisane przez Baobabek
catro, a jak u was ze zdrówkiem olci??
|
A tak w kratkę - czekamy na wezwanie na operację.
Nie wiem, czy wam pisałam, ale już jeden telefon mieliśmy - pani zadzwoniła do mnie koło 13ej, żebyśmy po południu przyjechali do Centrum, to mała następnego dnia będzie miała zabieg, bo jakieś dziecko wypadło i jest miejsce... I mam max 5 minut na decyzję, bo ona obdzwania wszystkich z kolejki i nie może czekać.
Oczywiście szybka konsultacja z mężem - jesteśmy na tak - oddzwaniam, ale coś mnie tknęło i zapytałam, co z konsultacją kardiologiczną, którą Ola musi mieć, a Pani tego nie ma w notatkach! No świetnie - musiałam zrezygnować, bo nie było pewności, czy by udało się im załatwić konsultację kardiologiczną (a może i jakąś asystę do usypiania?), a na załatwianie tego tutaj było strasznie mało czasu, a jakieś inne dziecko mogło skorzystać.
Teraz jestem mądrzejsza - mam papierek od tutejszego kardiologa, że małą można uśpić, tak na wszelki wypadek...
|