Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 12:07   #2247
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczko
ehh.. dużo by gadać co u mnie.. jednym słowem cyrk na kółkach
od sierpnia mam taki kocioł, że nawet zapomniałam o pierwszym roczku moich panienek świętowałam dopiero 2 tygodnie później

Witam się z wszystkimi nowymi dziewuszkami, których nie miałam okazji jeszcze poznać Gratuluję nowych nabytków Trzymam kciuki za dziewczynki z wyliczanki żeby Wam szybciutko zleciało

Lecę nadrabiać zaległą część 6.. tak dużo skrobiecie, że nie wyrabiam..

Buziaki i mały prezencik dla dziewuszek jeszcze przed
ale super świnka. Do takiej skarboneczki chyba każdy by dorzucił grosik
Mam nadzieję że u Ciebie pozytywne zamieszanie
Ale jak ?o roczku panienek zapomniałaś oj wyrodna macocha Ale prezencik dostały? A jakieś focie na roczek będą?
Pozdrawiam Cię gorąco super że zajrzłaś

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Myusiu kochana a gdzie Ty byłas jak Cie nie było?? brakowało Twojego słowa madrego dwaj do albumu i szczerze pisz mi wszystko co uwazasz bo dla mnie załamka dziewczynki tu pisza ze kochaja swoje nowe cycuchy od pierwszego wrazenia a ja sie zatanawiam czy aby dobrze zrobiłam bo efekt mizerny
Zaraz nadrobię zaległości i wskoczę do albumiku

No ale jaka załamka- Jooasiu, słonko kochane Jak się ma troszkę swojego gruczołu to trzeba mieć świadomość że to co zaobaczymy zaraz po operacji nie od razu będzie spełnieniem naszych marzeń i potrwa troszkę zanim się ta tkanka ułoży na implancie. To co teraz widzisz- to jest bałagan jaki Pan dr musiał zrobić w piersi żeby wpasować implant. Na efekty Jego pracy musismy poczekać Rozmiarek będzie taki jak chciałaś - to na pewno To będzie super naturalny, średni biuścik.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora