2011-11-21, 11:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ha ha poraz KOLEJNY- Mijamy się z TŻ-tem w oczekiwaniach
Cytat:
Napisane przez Monian
Ty sobie lepiej odpowiedz na pytanie czy chesz tracić kolejne lata ? i żyć nadzieją. Jemu się może nie odmienić, a jak pozna właściwą, czy to po 5 czy 15 latach, to w koncu Cię zostawi. Chcesz tracić na to czas ?Z moim obserwacji wynika ,że jeśli facet nie poczuł tego po 2/3 czy wiecej latach to tego nie poczuje i tyle. I nie ważna jak się będzie mu nadskakiwać czy co się bedzie wyprawiać, nie i koniec. A później dojdzie do tego znużenie i frustracja
|
Ja mam wrażenie, że autorka to wie...
Szkoda mi Cię autorko, bo wiem, że przez te 2 lata na pewno zainwestowałaś wiele w ten związek i obecna sytuacja nie jest dla Ciebie łatwa.
Jednak sądzę, że potencjalne zerwanie tak czy siak będzie miało dobre skutki. Istnieje minimalna szansa, że jednak chłop się ogarnia i pomyśli, że to jednak z Tobą chce budowac życie. Jednak wtedy oczekuj konkretnych planów od niego (w razie chęci powrotu) a nie obietnic bliżej nie umiejscowionych w czasie.
Jeśli jednak coś takiego nie zaistnieje, to będzie znaczyło, że podjęłaś dobrą decyzję. I w czasie kiedy mogłabyś wciąż trwac w niepewności i poczuciu nie do końca kochaną z byłym, będziesz mogła stworzyc nowy związek z kimś dla kogo będziesz właśnie TĄ. Czego Ci jak najbardziej życzę.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
|
|
|