Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z nowymi "znajomymi"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 13:45   #1
Marta 111
Raczkowanie

Problem z nowymi "znajomymi"

Witam wszystkie wizażystki Często zaglądam na to forum aż w końcu sama postanowiłam napisac o problemie,który mnie dręczy.

Od pazdziernika rozpoczęłam wymarzone studia. Zamieszkałam w akademiku i od razu znalazłam tam bratnie dusze. Myślałam że z ludzmi z roku też szybko się zakoleguje. Jakże się myliłam! Razem z kilkoma osobami od razu stałam się ofiarą drwin i wyśmiewania. Sama nie wiem dlaczego tak się stało,gdyż do każdego odnoszę się z szacunkiem i raczej nigdy taka sytuacja mnie nie dotyczyła. Ci "ludzie" komentują wszystko co powiem,co ubiorę,jak wyglądam,gdzie byłam. Ostatnio wyśmiewali mnie za to że poszłam na dyskotekę na której byli oni. Tak jakbym była jakimś obywatelem drugiej kategorii,któremu odmawia się prawa do życia. Na razie wytrzymuję to ale jest mi po ludzku przykro bo nic nie zrobiłam tym osobom a jestem przez nich wyszydzana i wyśmiewana. Myślałam że na studiach spotkam ludzi z kulturą,mających szacunek do innych ale widocznie oni tego nie mają.

Co mi radzicie? Jak rozwiązac ten problem? Na razie ich totalnie ignoruję i mam nadzieję że znudzi im się to wyśmiewanie się ze mnie i innych ludzi. Ale co jeśli nie...
Marta 111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując