Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 15:08   #4759
Rybiorek
Zakorzenienie

Dot.: Koty część II

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość

Milka jest smutna, cały czas się oblizuje i próbuje sobie coś łapką wyciągnąć z pyszczka.

Ślini się, pyszczek jest zakrwawiony po jednej stronie u góry, ząbki malutkie i ostre, jeden wygląda, jakby albo dopiero co wyszedł albo się ułamał... Wydaje mi się może, ale ma marne te zęby... Zupełnie inne niż Sonia... Jakieś takie tępe i jakby bez szkliwa...

Mam nadzieję, że wypadł jej ząbek a nie jest to np. zapalenie dziąseł albo wypadanie zębów .

Idę pracować... Będę do wieczora siedzieć jak na szpilkach i myśleć, czy nic jej nie jest
a ogladalas dokladnie dziasla? Skuter i Milka sa w podobnym wieku, Skuter wlasnie gubi zeby (capi mu przy tym z pyska strasznie), obejrzelismy jego dziasla i ma zestaw zebow w roznych fazach, niektore cale, niektore same szpileczki a niektorych w ogole nie ma, tam gdzie nie ma zebow dziaslo jest zaczerwienione, proceder wypadania starych zabkow trwa ok miesiaca

pixies20 - kotek moze nie robic siku i kupki nawet 48 godzin, Skuterek mial 8 tygodni jak go przynieslimy i nie zrobil siku przez 24 godziny, z kupka to w ogole 72 godziny, jak to malutki kotek to mozna mu pomoc tak jak mama mu pomaga (znalazlam na miau.pl) ale z wiekszym nie wiem, nie napisalas w jakim wieku jest kotek
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora