Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 14:22   #2258
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Myuś no wyrodna matka wyrodna.. ale na pocieszenie dostały 2 prezenciki zdjątka jakieś wstawię, ale najpierw muszę się zmusić, żeby je zrobić lenia mam strasznego

Pochwal się szybciutko gdzie kupujesz te kwasy.. chętnie coś nałożę na swoją mordkę no i może na coś jeszcze a niestety ceny u kosmetyczki mnie przerażają

Buziaki
Ojej- to już się cieszę na zdjecia
Mnie właśnie też ceny u kosmetyczki powalają- i po przemyśleniu zawsze syna wysyłałam a sama szłam jak już musiałam A jaj mam taka cerę że musze ciągle dbać- bo inaczej szkoda w ogóle zachodu No i piersi do tego jeszcze Ostatnio u kosmetyczki kupowałam kwasy i sobie robiłam w domku - zawsze trochę taniej wychodziło, a patrząc że ja i na twarz i na piersi to dla mnie było to jedyne rowiązanie choć i tak wydatek spory - jeden zabieg samodzielny ponad 120zł, do tego potem kremy odpowiednie A co to jest jeden zabieg. I właśnie ostatnio jak narzekałam u kosmetyczki to ona mi podrzuciła pomysł że mogę sobie spróbować te komponenty i tylko co pół roku na MD do niej wpaść i na jakiś kwasik mocniejszy pod kontrolą. I miesiąc temu zamówiłam - i mieszam sama po nocach
Te profesjonalne to były "medidermy" i cosmelan - mi kosmetyczka zamawiała ale można w necie też kupić A teraz na "mazidłach" zamówiłam komponenty a na wizażyku poczytałam jak je mieszać Kwas salicylowy- rewelacja dla mojej cery i dla syna też to można też z polopiryny ukręcić Bromelina i papaina też super- kwas hialurynowy jedwab hydrolaty przeróżne - każdy może dobrać coś dla siebie. Jak się troszkę poczyta to nie jest to takie trudne i co najwazniejsze ceny bardzo dobre- wszystko można kupić na próbę w małej ilości i wybrać to co pasuje najlepiej

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora