Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 16:15   #3669
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja tez mialam przepisany pimafucin
i pomoglo?

Cytat:
Napisane przez Neska
a co do prezentów od znajomych to super ze sie zaoferowali...
mozesz zazyczyc sobie szklanki, zestaw misek do sałaty+łyzki, sztućće codziennego uzytku na 6 osob, kubki do kawy/ herbaty, pojemniczki na przyprawy , chlebak , ja dostałam tez os znajomych taki zestaw gdzie jest otwieracz do puszek, korkociąg, wyciskarka do czosnku- na takim stojaczku i fajnie wyglada jak stoi na blacie , podkładke pod garnki mozesz sobie zazyczyc (ja mam taka metalowa z ikea- super jest)...
mnóstwo rzeczy Ci sie przyda
Wlasnie troche zaluje, ze kupilismy sobie sami korkociag i wyciskarke w pepco, bo troche takie tandetne sa i wygladaja,jakby sie mialy zaraz popsuc...
Ale wlasnie brakuje nam pojemnikow na przyprawy, chlebaka... i... dywanikow lazienkowych, ale nie wiem, czy moge o cos takiego poprosic? Widzialam komplety za 40-50 zl, wiec w sumie jakby sie np.2 osoby zlozyly, to chyba ok, ale jakos tak mi glupio... Jak myslisz?

Teraz czekamy na rolety i codziennie rano, jak budzi mnie swiatlo walace prosto w oczy przeklinam pana, ktory powiedzial, ze szybko dojda. I tak sobie juz dochodza nie wiem, ktory dzien
No i ten materac... Mamy taaakie wielkie lozko, a gniezdzimy sie z tztem,Nietoperkiem i wezem na takim malym i kazdy tylko czeka, az drugie wstanie i pojdzie np siusiu, zeby sie samemu wygodnie rozwalic

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora