Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moc pozytywnego myślenia - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 19:46   #4789
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
nieważne, że mi wyrósł pryszcz. Ale byłam na kawie w Coffee Heaven. coś za coś , HA
hmmm.... nie rób smaka... u mnie nie ma tej kawiarni, ale kawkę uwielbiam szczególnie z pianką i wanilią!!!!!!!!

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
A idź. Ja tak nałogowo kupywałam tam swego czasu kawę, że aż już nie mogę się patrzeć na te cofee heaven tak mi obrzydło, ale ogólnie kawę kocham

Jeszcze się nacieszymy tym śniegiem. Swoją drogą pamiętam akcje z zeszlej zimy, śniegu było co niemiara jeszcze w marcu , ale historia już przeszła samą siebie, kiedy zaczęło śnieżyc w majówkę
no bo jak można nie kochać kafffki
w tamtym roku, fakt snieg dał popalić na maxxxiora pamiętam jak połowa osiedla o 7.00 rano nie raz odkopywała ulice i samochody, dlatego mojemu lubemu kupiłam czapę z futrem, dostanie na Mikołaja

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość

eej, kochana, weno opowiedz coś o sobie wiecej. Mąż jest, kochasz i jesteś kochana, a coś więcej?
hmmm... co tu by napisać... żeby nie fantazjować

tak, mąż jest, kocham i jestem kochana - bezcenne...
ruda suczka jest...

praca zawodowa - wykształcona kura domowa, gotowa na wszystko
pierze, sprząta, gotuje!!!

serialoholiczka

książkoholiczka

zpt - holiczka (ostatnio bardzo leniwa)
czyli zajęcia praktyczno techniczne, szczególnie w biżuterii, broszkach, a czasami coś na drutach zrobię i często nie skończę szyć nienawidzę, dziurawe skarpetki wywalam do śmieci

zapomniałam o najważniejszym - zakupoholiczka, - tylko jak tu szaleć jak na koncie nie ma miliona
a reszta idzie na rachunki...!!!!!!!!!
ale, co tam... zawsze coś upoluję... wywęszę... w dobrej cenie, z jakimś rabatem, bonem upominkowym

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2011-11-21 o 19:55
magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora