Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent
 nieważne, że mi wyrósł pryszcz. Ale byłam na kawie w Coffee Heaven.  coś za coś , HA
|
hmmm.... nie rób smaka... u mnie nie ma tej kawiarni, ale kawkę uwielbiam szczególnie z pianką i wanilią!!!!!!!!
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------
Cytat:
Napisane przez theoneandonly
A idź. Ja tak nałogowo kupywałam tam swego czasu kawę, że aż już nie mogę się patrzeć na te cofee heaven tak mi obrzydło  , ale ogólnie kawę kocham
Jeszcze się nacieszymy tym śniegiem.  Swoją drogą pamiętam akcje z zeszlej zimy, śniegu było co niemiara jeszcze w marcu , ale historia już przeszła samą siebie, kiedy zaczęło śnieżyc w majówkę  
|
no bo jak można nie kochać kafffki 
w tamtym roku, fakt snieg dał popalić na maxxxiora pamiętam jak połowa osiedla o 7.00 rano nie raz odkopywała ulice i samochody, dlatego mojemu lubemu kupiłam czapę z futrem, dostanie na Mikołaja 
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------
Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent
eej, kochana, weno opowiedz coś o sobie wiecej. Mąż jest, kochasz i jesteś kochana, a coś więcej?
|
hmmm... co tu by napisać... żeby nie fantazjować 
tak, mąż jest, kocham i jestem kochana - bezcenne...
ruda suczka jest...
praca zawodowa - wykształcona kura domowa, gotowa na wszystko 
pierze, sprząta, gotuje!!!
serialoholiczka
książkoholiczka
zpt - holiczka (ostatnio bardzo leniwa)
czyli zajęcia praktyczno techniczne, szczególnie w biżuterii, broszkach, a czasami coś na drutach zrobię i często nie skończę szyć nienawidzę, dziurawe skarpetki wywalam do śmieci 
zapomniałam o najważniejszym - zakupoholiczka, - tylko jak tu szaleć jak na koncie nie ma miliona 
a reszta idzie na rachunki...!!!!!!!!!
ale, co tam... zawsze coś upoluję... wywęszę... w dobrej cenie, z jakimś rabatem, bonem upominkowym
Czas edycji: 2011-11-21 o 19:55
|