2011-11-21, 19:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Napisane przez kropka75
Co to za firma??
A jak byś Ty chciała wyłączyć? 
|
dokładnej nazwy nie pamiętam, ale gdzieś spod gór chłopaki.
a jak ja chcę wyłączyć, to muszę najpierw wyłączyć blokadę.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;30636636] takie nierzetelne firmy, to powinny byc gdzieś opisane.
[/QUOTE]
właśnie tak zamierzamy zrobić - obfocić wszystkie spartolone miejsca i wrzucić w net z nazwą firmy, żeby przestrzec innych. a przynajmniej postraszymy ich, że tak zrobimy.
mama mówi, że ich nie było, być może kontaktowali się z małżem, ale on dziś cały dzień w pracy, więc dowiem się za godzinę jak wróci. przeginają chłopy.
my mamy nową umiejętność - kręcenie się w kółko z hasłem "ka" (karuzela). nikt jej tego nie pokazywał, nie wiem gdzie to widziała. kręci się jej potem w głowie i się przewraca. 
w piątek idziemy na roczek, solenizant zażyczył sobie mega ciężarówę z Wadera, więc zahaczyłam dziś o Bidronkę. przy okazji kupiłam mu książkę dla chłopców. ślicznie wydane - i znów Olesiejuk - jakoś mnie tak ostatnio zachwycają ich pozycje. zasugerowałam mamie, żeby którąś z tych książek wzięła Ewci jako element prezentu gwiazdkowego. mama z kolei mnie uświadomiła, ze na Mikołajowe prezenty przeznacza po 100zł na głowę, a wydała dopiero 30 (bobas i książka z magnesami), muszę jeszcze coś wymyślić. wymyślanie jest fajne 
dziś próbowałam wygrać pociąg FP. w aukcji nie było informacji o języku i wiecie co? baba mi napisała, że trudno określić język, bo są tylko melodyjki i odgłosy zwierząt. niezła ściema!
Malvi dba, żeby rodzicom się nie nudziło 
całus dla Ali w czółko
Przemek
|
|
|