2011-11-21, 20:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez liveinhope
U mnie takie same zjawiska i też mi się wydaje, że to na dziewczynkę. Za to wszyscy dookoła obstawiają chłopaka. 
|
Oby nasze przypuszczenia się sprawdziły 
Cytat:
Napisane przez Timii
bylam w tyle bo w weekend mielismy mega impreze urodzinowa, taaaak mi sie nie chcialo ale super ze sie odbyla. wkoncu 30tke ma sie tylko raz  wczoraj chcialam Wam napisac ze to super obudzic sie po balandze bez kaca ale czulam sie jakbym pila cala noc. glowa mnie bolala, suszylo mnie strasznie i noc bede odsypiac dopiero dzis. wczoraj chyba ze zmeczenia nie moglam spac a mieszkanie wygladalo jakby przeszlo przez nie tsunami to tez szybko musialam brac sie za porzadki.
|
wszystkiego najlepszego   
Cytat:
Napisane przez eve_3086
hej , meldujemy się i my
wizyta u lekarza udana. wszystko w najlepszym porzadeczku. a wiercipieta taka mała. kręcił się i kręcił. nie było widać siusiaka więc jest szansa na dziewczynke  najważniejsze, że jest kość nosowa, przezierność w normie. maleństwo ma 56 mm dzisiaj zaczeliśmy 13 tydzień . była ze mną kuzynka , jest w 9 tyg lekarz wykrył krwiaka, kazał brać tabletki i leżeć. troszke się martwimy , to jej trzecie dzieciątko nigdy nie miała problemów a tu masz klops. mamy nadzieje ,ze tonic poważnego ...
aneczka gratu;luje. trzymalam kciuki ,zeby bylo ok.
gratuluje mamom poznania płci przepraszam,ze nie po imieniu ale już mi się wszystko kiełbasi i wole nie mieszać
pisałyście o wózkach ja mam x-landera xq i sobie chwale. Adas juz nim dawno nie jeździ, ale się sprawdził idealnie i jest w świetnym stanie więc będzie dla bobaska jak znalazł .
|
super ze wszystko ok 
Cytat:
Napisane przez _agata
Wrzuciłam na maila swój brzuch. Znaczy zdjęcie. 
|
czy mogę prosic o dostęp do maila obiecuję wrzucic jutro jakieś zdjęcie
Dasti gratuluję synka
Edytowane przez raczek13
Czas edycji: 2011-11-21 o 20:07
|
|
|