Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 21:17   #3756
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

My po USG, mały waży 2200g i mierzy 31cm. Lekarz zrobił nam w 3D śliczne zdjęcie jego buziaczka, boże jakie ładne ustka miał, normalnie popłakałam się aaaa jaki on słodki ten nasz synuś...

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

Nikotynko
Jak czytam o Twojej Malej, to jakbym czytala o Nietoperku. Slyszalam, ze podobno dziewczynki sa w brzuchu bardziej aktywne... Ciekawe, ciekawe...
mój też jest mega aktywny, skacze, rozpycha się wierci, stuka, czka itp codziennie po kilka razy dziennie a to facet
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość

a nas dopiero czeka urzadzanie się, bo tak to wynajmujemy cały czas
ohh urządzanie wspólczuję
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie, ale ja wątpię, że mi się to zmieni ... zawsze byłam 'ja ja i ja' a teraz będę musiała się mną podzielić z dzieckiem, bo zajmie mi 80% dziennego czasu na początku i już mi to nie pasi. A jeszcze lepsza jestem z tym, że sobie pomóc nie dam jak mi teściowa oferuje pomoc, bo wolę 'sama wszystko zrobić' i się nie prosić także żeby sobie ulżyć, przy zajmowaniu się dzieckiem będę sobie stwarzała problemy jakoś nie wyobrażam sobie dzielić się dzieckiem z teściową... mądra jestem, wiem bo teściowa to dla mnie wróg i zło konieczne czuję się 'zagrożona' w domu (), bo nie jestem jedyną kobietą, a ona mi się wtrąca do jedzenia, do sprzątania, wymądrza co do dzieci i czuję się dziwacznie.... ja to musze być w stadzie jedyną samicą alfa chyba żeby nie czuć rywalizacji, tej presji...
no ja myślę że nawet 100%

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Też nic nie kupuję na 68 - będę mieć na to czas później ...

Zuzia, nie przejmuj się tak tymi ubrankami. Będziesz je sobie dobierać w zależności jak maluszek będzie reagował na temperaturę w mieszkaniu, spokojnie
ja kupiłam 3szt w 68 bo były w przecenie, więc żal było nie wziąć, też nie kupuje jeszcze tych rozm, aaa i dostałam trochę od mamy wtedy co mi kupiła pakę ubranek

Przejmuję się bo zaraz się okaże że nakupowałam się jak głupia body z długim a lepiej będzie z krótkim
W mieszkaniu możemy mieć baaardzo ciepło tylko teraz mam chłodnię bo mi mega gorąco i wszystkie kaloryfery są wyłączone
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
w razie W mama na dole chętna do pomocy
to super, ja nikogo miec nie będę do pomocy pod ręką i mnie to strasznie stresuje i przeraża
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Najbardziej boli mnie tylko jedno, mina teściowej jak widzi, że się położyłam
olej ją, głupie babsko, wredna krowa z niej

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja Wam mówię- nic się nie stresujcie... wszystkie porody pojdą jak po maśle, dzidziusie będą sliczne i zdrowe a potem grzeczne. będą ładnie spały, jadły, nie będą miały żadnych kolek i nie będą chorować...
i tej opcji będę się trzymac
hi hi fajnie fajnie, dobrze jest myśleć pozytywne i się nie nastawiać póki co negatywnie a będzie jak będzie, ale jeszcze do tego czasu minie pare tyg/miesięcy

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
napisz, czy wyszło?
napiszę nieskromnie że wyszło PYCHA, mniam mniam, my z Alkiem po dwóch kawałkach jesteśmy a tż tylko jeden zdążył bo w prezencie dostał też winko i obalił sobie i chrapie właśnie na kanapie
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
szok, normalnie mam wszystko poprzestawiane w brzuchu przez ciązę
i właśnie dlatego mamy zgagę - na SR nam mówili o tym, że to nie przez rosnące włosy a przez to że mamy poprzestawiane w środku
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
no i pochwalę sie nowościami
super ciuszki!!!!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2011-11-21 o 21:19
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora