Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 21:21   #2280
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Ależ Jooasi - marudz sobie do woli Byłaś tu z wieloma dziewczynkami- teraz daj nam być z Tobą
Dzielność - Kochana my tu wszystki mamy order za dzielność za to, że się na takie coś porwałyśmy. A jak boli- to boli nawt bohaterów i dół gotowy wszystko jest beznadziejne, niepotrzebne i tylko bezsilność zostaje no tylko usiąść i płakać Jeden dzień jeszcze się przeczeka- ale trzeci, czwarty to już maraton Do tego w nocy wyspać się nie można, piersi są cudaczne i co chwila nowe problemy z nimi wychodzą A to boli z boku, a to pulsuje, a to bulgocze , a to zdrętwiało, a może się urwało coś ?.......... no i jak tu nie zwariować?
Na szczęście dni mijają- i za chwilkę wszystko będzie za TobąI wiem, że jak już się lepiej poczujesz- to wtedy dopiero zaprzyjaźnisz się ze swoimi nowymi koleżankami i inaczej je zobaczysz
AMEN

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej ciotko okapalas siekurdeee popierniczylam klawiature i nie mam polskich znakow
ha ha co do zatrudnienie go,obmyslalam to z kolezanka dzis
wiesz ..ja ten wystep wczorajszy tak przezylam ze do dzis dochodze do siebie..nienormalna jestem
Ja tez nie mam polskiej klawiatury Jak juz sie zdecydujesz, to koniecznie zrob kuchnie otwarta, czy odslonieta, nie wiem jak to sie zwie Zeby klientki mogly popatrzec jak pracuje przystojny czlowiek sukcesu