Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 21:19   #197
Papierowka1
Raczkowanie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość

W sobote Malvina wywinela nam numer. Bylismy w sklepie z ciuchami dzieciowymi, mala stala sobie obok mnie, maz sprawdzal numer butow dla niej, stal przy wejsciu ja z nia w glebi sklepu i nagle nie ma dziecka, chwila moment...maz mowi, ze nie wyszla na zewnatrz (bylismy w centrum handlowym), szukalismy miedzy wieszakami bo lubi sie tak bawic, nie ma, wolam juz sina ze strachu, ze moze jednak wyszla...nic...jedyna przebieralnia w sklepie byla zaslonieta wiec pewnie tam tez jej nie moglo byc...i co i wlasnie tam wlazla i sobie stala przyklejona do sciany, nawet nie drgnela tylko oczy jej swidrowaly na wszystkie strony i usmiech nie schodzil z buzi...
no to widzę ze u Was atrakcji też nie brakuje...,Malvi jaka skubana pomysłowa jest
Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Dobrze Ci,my takiej nie mamy.

Ala spadła mi poł godziny temu z kanapyTym razem był płacz,mega siniak,guz.Biedulka pół godziny wisiała mi na rękach zapłakana.Wystraszyłam się.Tak mocno uderzyła głową o parkiet,że aż zahuczało.Chyba poza guzem i siniakiem wszystko jest ok,zjadła obiad i połozyłam ją spać.
ajj, współczuję, wiem co czułaś. buziak dla Ali

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;30636636]

Mamy nowe slowo ; "goń", które u Tymka znaczy "chodź ze mną".
Maksiu gdy mu ucieka woła "Tymek, goń mnie", no i Tymek za nim biegnie, rozumie, że "goń" oznacza, że ma iśc za Maksiem. Więc mnie Tymek bierze za rękę mówiąc: "Mama, goń tam" i ciągnie mnie do pokoju, żebym z nim poszła. [/QUOTE]
cóż za polecenie, fajne te dzieciaki z tym swoim nowym słownictwem

odnośnie parówek- nie daję, mnie zapach odrzuca,jak je czuję to mnie mdli. wolę mięso "z kawałka", pierś, karkówkę pieczoną jeśli jest okazja od teściowej wziąć
Papierowka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując