Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 23:23   #2509
_eNchaNted_
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Też miałam w musie z Essence i nie byłam zadowolona. Miałam wrażenie własnie nie tyle co maski, ale że po prostu go widać
może z odcieniem było coś nie halo?
wiadomo, każdemu co innego pasuje, ja akurat bardzo polubiłam te mussowate podkłady, szczególnie catrice

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
No ja wlasnie nie wiem,robilam juz 219 i tez mi sie odrost odznaczał. No i mi zależy żeby kolor nie był popielaty, szary, tylko taki czysty blondzik właśnie, albo coś z beżowym, perłowym połyskiem. Nawet taki jak mam po c12 po farbowaniu zaraz mimo tego lekko żółtego tonu jest super. O cos takiego mi chodzi, a po 219 jednak przyszarzy mi te jasne pasma.
A ten czysty blond to loteria czy gdzies znajde A zrobie pewnie tak ze wezme ta farbe ktora bedzie w pierwszym sklepie do ktorego wejde o

Ja tak myśle zeby mamusce zrobić metodą podkładu bo u niej sobie żadna farba z 12 % wodą nie radzi i zawsze jej sie odrost odcina a ma ciemniejsze i naturalne i farbowane niz ja...
jak chcesz perłowy połysk to może 218 srebrzysty blond by Ci podpasował? ona mi ładnie rozjaśniła, ale jednak brakowało mi w niej tego popielu, dlatego zostaję przy moim alfaparfie

ja podkład polecam, nie miałam po nim jakiś szkód na głowie
czasem nawet mam chęci do tej metody wrócić

i tak jak obiecałam, dodaję zdjęcia po farbowaniu alfą 9.1, trochę się odcina znacznie lepszy efekt daje 11.10, ale niestety nie byłam w nią zaopatrzona
włosy wysuszone na szczocie, bo były na podcięciu
a.. i sorki że w piżamie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
cieszę się oczywiście, ale naprawdę z farbowaniem jest męczarnia

ooo to maluj maluj i rób fotki, bo ja się akurat przymierzam do kupna tuszu
(byłam zadowolona z tego taniocha Spectacular me, ale kurde, mało go)
ja też mam takie wrażenie, już same resztówki mi w nim zostały, ledwo co daję radę nim malować teraz kupiłam essence multi action

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
pozostając przy ciuchach... znalazłam sweter, trochę świąteczny, bo z reniferem myślicie, że oprócz zabrania go na stok, mogę w nim jeszcze gdzieś wyskoczyć?
mi się podoba i ja bym tam chodziła, wygląda na ciepły i milutki

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Hehe dziewczynki no kurcze, nie mam czasu na siedzenie przy kompie

A jeszcze co wchodzę to pełno stron do nadrobienia i nie wyrabiam
Zaraz was tu popodglądam - włoski zobaczę
o Yatta, fajnie Cię widzieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (35,8 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (29,5 KB, 59 załadowań)

_eNchaNted_ jest offline Zgłoś do moderatora