2011-11-21, 23:23
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Napisane przez novelove
Też miałam w musie z Essence i nie byłam zadowolona. Miałam wrażenie własnie nie tyle co maski, ale że po prostu go widać
|
może z odcieniem było coś nie halo? 
wiadomo, każdemu co innego pasuje, ja akurat bardzo polubiłam te mussowate podkłady, szczególnie catrice 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
No ja wlasnie nie wiem,robilam juz 219 i tez mi sie odrost odznaczał. No i mi zależy żeby kolor nie był popielaty, szary, tylko taki czysty blondzik właśnie, albo coś z beżowym, perłowym połyskiem. Nawet taki jak mam po c12 po farbowaniu zaraz mimo tego lekko żółtego tonu jest super. O cos takiego mi chodzi, a po 219 jednak przyszarzy mi te jasne pasma.
A ten czysty blond to loteria czy gdzies znajde A zrobie pewnie tak ze wezme ta farbe ktora bedzie w pierwszym sklepie do ktorego wejde o
Ja tak myśle zeby mamusce zrobić metodą podkładu bo u niej sobie żadna farba z 12 % wodą nie radzi i zawsze jej sie odrost odcina a ma ciemniejsze i naturalne i farbowane niz ja...
|
jak chcesz perłowy połysk to może 218 srebrzysty blond by Ci podpasował? ona mi ładnie rozjaśniła, ale jednak brakowało mi w niej tego popielu, dlatego zostaję przy moim alfaparfie 
ja podkład polecam, nie miałam po nim jakiś szkód na głowie
czasem nawet mam chęci do tej metody wrócić 
i tak jak obiecałam, dodaję zdjęcia po farbowaniu alfą 9.1, trochę się odcina znacznie lepszy efekt daje 11.10, ale niestety nie byłam w nią zaopatrzona 
włosy wysuszone na szczocie, bo były na podcięciu
a.. i sorki że w piżamie 
Cytat:
Napisane przez kitkulka
cieszę się oczywiście, ale naprawdę z farbowaniem jest męczarnia
ooo to maluj maluj i rób fotki, bo ja się akurat przymierzam do kupna tuszu 
(byłam zadowolona z tego taniocha Spectacular me, ale kurde, mało go)
|
ja też mam takie wrażenie, już same resztówki mi w nim zostały, ledwo co daję radę nim malować teraz kupiłam essence multi action 
Cytat:
Napisane przez kitkulka
pozostając przy ciuchach... znalazłam sweter, trochę świąteczny, bo z reniferem myślicie, że oprócz zabrania go na stok, mogę w nim jeszcze gdzieś wyskoczyć?
|
mi się podoba i ja bym tam chodziła, wygląda na ciepły i milutki 
Cytat:
Napisane przez Yattamanka
Hehe dziewczynki no kurcze, nie mam czasu na siedzenie przy kompie
A jeszcze co wchodzę to pełno stron do nadrobienia i nie wyrabiam
Zaraz was tu popodglądam - włoski zobaczę
|
o Yatta, fajnie Cię widzieć
|
|
|