Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-22, 07:25   #2308
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

o rajusiu co tu się działo wczoraj, pijaństwo i namawianie do nierządu: hahaha: a ja myślałam, że Myuasia to taka rozważna and romantyczna

ojjjj Ci byli, ja też mam takiego jednego aż z dzieciństwa ale później w dorosłym zyciu pare razy nam się przyszło spotkać i zawsze nas ciągnęło do siebie aż zrobiłam się za bardzo konkretna i kosza dostałam w smsie zresztą, że nie chce żeby jego żona później płakała i musimy się pożegnać. oj wściekła wtedy byłam na niego, że dupek taki ale minęło dobrych parę lat i teraz to mam dla niego wielki szacunek, że potrafił przedłożyć rodzinę nad własną przyjemność, tylko życzyć sobie takiego męża a wiem kuuuuuuuuuurna, że żonę ma zołze potworną rozkapryszoną zawsze wstrętne baby mają fajnych, lojalnych facetów a te dobre to tylko po dupie dostają

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

wczoraj po raz pierwszy po rozwinięciu cycków stwierdziłam, że całkiem będą fajne, powolunio opuchlizna schodzi i kształt się zmienia, minimalnie ale ja już to widzę i zacieszam

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-11-22 o 07:27
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora