2011-11-22, 08:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę cz. 2
PinkyDoll
o jezu co za bzdury!!! heh no ja nie wiem kto takie baje wymysla!!!Nie ma czegoś takiego że dostaje się najgorszego egzaminatora po 5 razie!! No pierdoły takie ludzie wymyslaja i ktoś w to wierzy...
powiesz panu/pani ze zdawałas na starych warunkach. On już bedzie wiedział co robic z toba Pokarze ci co i jak, powie o nowych rzeczach. Tak jak mówie, egzamin w sobote i dasz rade. W korku większy stres, bo może ci zgasnąc. Mówie ci nie bój się i idz zrobić prawko bo będziesz taka dupa bez prawka jak ja 7 lat!!! kupiłam sobie jeździdełko i śmigam po mieście.
Wybierz Elfika. Byłam w 4 szkołach nauki jazdy. Pierwsza w moim mieście, w sumie u nich robilam kurs, jestem tak ooo zadowolona. Druga, to Sawas... dramat. Trzecia u pana Siwca, \no niby nauczył, ale taka zlewka.... wogóle nie jezdzilam po trasach co egzaminują. Dopiero p. Grażyna mnie okiełznała. elfik tu zbiera pozytywne opinie
http://forum.gazeta.pl/forum/w,69,81303523,,Prawo_Jazd y.html?v=2
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Tinkerbell_
Kochane, orientujecie się może czy z rzeszowiskiego lotniska (Jasionka) odbywaja się loty bezpośrednio do Bournemouth w Anglii? 
|
z Rzeszowa to bardziej Manchester
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------
Cytat:
Napisane przez magdaxxx
Kurcze, akurat tam mam daleko  (( ale dzieki za odp ;*
wie ktoś czy jeszcze gdzies są może ? 
|
Lakiery safari na Balcerka i 8marca albo w Leclerku w Golden Rose
Czas edycji: 2011-11-22 o 08:59
|
|
|