Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2014 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 08:45   #703
Cathe_Elen
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Cieszę się że jakoś w żaden sposób krzywo się nie patrzycie na to, że ze mnie taka małolata jest.
Z tym, że jestem z gatunku tych co mają poukładane w głowie, nie bawią mnie imprezy do rana, jakieś szaleństwa itp, zamiast iść bawić się do klubu wolę siąść z TŻ, lampka wina i pogadać czy spędzić jakoś czas we dwoje.
TŻ mnie wczoraj zaskoczył że jak będzie trzeba, to weźniemy najpierw ślub cywilny, a potem za jakiś czas kościelny. Chodzi tu o mieszkanie, jego pracę i moje studia. Bo jeśli dostanę się na studia tutaj gdzie mieszkam to nie będzie problemu z mieszkaniem, pieniążkami na ślub itp. ale jeśli los mnie pogna... do Wrocławia to TŻ stwierdził że nie będziemy wtedy w stanie odłożyć na kościelny, więc możemy mieć tylko cywilny. Zobaczymy,
Idę w tym tyg. do dermatologa coby zrobić coś ze swoją buzią przed studniówką Ja wiem że późnawo, ale leczyłam się od stycznia i póki leki były, kremy były to twarz była ok, teraz leki się skończyły i nie jest za wesoło.

My jeszcze mamy taką sytuację, że siostra TŻ się zaręczyła niedawno, jak się jej pytałam kiedy ślub no to jest że nie wie. A ja wiem że jak zawlą się rodzicom TŻ dwa śluby w jednym roku to nie ma szans żebyśmy MY go wzięli bo przecież nie jesteśmy nawet zaręczeni. TŻ się pytał niby siostry kiedy chce ten ślub, ale jest tylko nie wiem i nie wiem.
I ja też już nie wiem. I to nie nastraja pozytywnie.:cojes t:

Pozdrawiam poniedziałkowo, idę do nauki :P W końcu matura za pół roku
Cześć.
Ja też jakoś stara nie jestem, bo mam dopiero skończone 20, ale nie uważam, że młody wiek to zły wiek na ślub... A wręcz przeciwnie.
Masz 18,5 roku i jesteś bardzo dojrzała. Tacy ludzie powinni korzystać z życia jak najwcześniej. Jesteś poukładana, Twój TŻ pewnie też, dlatego za te około 2,5 roku możecie się pobierać spokojnie. W dodatku macie wsparcie Twoich rodziców, na prawdę super.

Napisz później, jak sobie wyobrażasz ślub i wesele, jakie obowiązują u Ciebie tradycje, a może chcesz zrobić coś szalonego i innego. Trzymaj się cieplutko. Życzę powodzenia w przygotowaniach!
Cathe_Elen jest offline Zgłoś do moderatora