Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 08:45   #3792
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Dzień dobry!

Ale miałam sny dzisiaj

Aaa i chciałam zapytać, co wam lekarze mówili o spaniu na plecach? Bo ja mam tak, że zasypiam na boku i za każdym razem budzę się na plecach -> tak mi chyba najwygodniej. I jak się skapnę że jestem na plecach to się przekręcam, ale potem jest to samo.

magdazzz18
mój mały też spokojny, i też pytałam o to lekarza, mówił, że jak czuję ruchy to jest ok. Po prostu dzieci mają różne charaktery i temperamenty... teraz to czuję bardziej wypychanie niż kopniaki
kropeczka1984 za bigos ja byłam w Polo ale nie kupiłam pieluch, bo właśnie były te rozmiar 3. Ale czytałam, że w Realu też ma być promocja na pieluchy
*Agatek* ale pytania zadajesz mi też się wzrok pogorszył trochę, ale czekam aż wróci

A pobranie wymazu nie boli 0> grzebie Ci tylko patyczkiem (takim jak do uszu) i pobiera wymaz z dwóch dziurek
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ooo jaaaaaa, masz skurcze przepowiadające!!!!!!!!!! ! szok! Moja koleżanka miała koło 37 tyg a urodziła dziś, w 41 tyg
heh, ja mam je już od dawna, teraz tylko się nasiliły i są częściej
ultraradiola dziwne, że zrobił Ci tak wcześnie, ja jak byłam w szpitalu to był 31 tc i mi robili właśnie to badanie. Ale gin powiedział, że to za wcześnie i w 34tc mam przyjść do niego...
LoczeK83 moja znajoma też miała paciorkowca, i dokładnie tak jak piszesz, dostawała leki i po porodzie dostała i ona i mała. Wszystko jest w porządku, więc nie martw się na zapas i zaufaj lekarzowi
Mijus może wypierz z białym vanishem? albo namocz w nim na jakiś czas

Ja kupiłam te chusteczki z rossmana i dają do dzieciowego prania http://www.rossnet.pl/Produkt/Domol-...bowaniu,106065

Anulka_86 oby katar przeszedł