Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 09:01   #2350
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ewa, flegamina jest malinowa - tak jak asiulek ci pisała, dominisia siostry uwielbia wszelkie syropy, więc problemu z piciem jej nie ma...ale flavamed z kolei jest na kaszel mokry i daje się go najpóźniej do 16ej, później się ładnie wszystko odrywa dziecku
a zerknęłam na ten syrop co mały we wrześniu miał - PECTO DRILL - on w smaku taki jak woda z miodem

ja też olbas oil stoeuję nawet na mój katar, ale małemu kropiłam poduszkę albo kołderkę jak miał katar. Moja siostra ostatnio małej kupiła plasterki aromactiv - jakoś tak, lekarka jej poleciła, one niby od 3 roku życia, ale rewelka, zero zatkanego noska! przyklejała jej to na stopce - na rajstopach i zakładała skarpety.
te plasterki są bardzo dobre, ja już od dawna je stosuje nawet jak Zosia była malutka. Na początku kleiłam na łóżeczko a teraz już na piżamki przyklejam.

Szkoda ze ja nie mam porządnego tesco, u nas jest tylko takie malutkie w którym nic nigdy nie ma. Ale w nowej galerii ma być, więc może w końcu jakieś duże zrobią.

Zosia dzisiaj wstała z zatkanym noskiem. Chyba będzie katar,na razie nic nie leci z nosa. Dałam jej lipomal, u nas zawsze ten syrop pomaga na przeziębienie.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora