Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stylistka / personal shopper - co sądzicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 09:02   #1
ata007
Raczkowanie

Stylistka / personal shopper - co sądzicie?

Ostatnio dość intensywnie zastanawiam się nad wynajęciem stylistki na przegląd mojej szafy i wspólne zakupy. Wiem, że jest to ogromny wydatek (około 1000 zł), ale jak pomyślę sobie ile pieniędzy już zmarnowałam kupując kolejne rzeczy, które może i mi się podobały, ale za to totalnie do niczego nie pasują... to chyba warto?

No właśnie.. pytanie do was: warto? Czy któraś z was już korzystała z takich usług, albo może znacie kogoś kto korzystał? A może możecie mi polecić jakąś stylistkę na terenie Krakowa?

Jedyne czego się obawiam to to, że jestem dość konserwatywna. Nigdy nie podąrzam ślepo za trendami.. jak mi się coś nie podoba to po prostu tego nie ubiorę i już. Jak czasem oglądam te programy typu "metamorfoza" to po prostu jestem przerażona jakie oni tam rzeczy proponują... Zależy mi na skompletowaniu eleganckiej garderoby typu business do pracy. W tej chwili mam mnóstwo koszul które się źle układają i źle skrojonych garsonek, albo butów, które do niczego nie pasują Niby kupuję rzeczy porządne i drogie, ale całościowy efekt jest fatalny...
ata007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując