Oszukane przez FEERI.pl
Witam Was serdecznie!
Zakładam wątek o pseudosprzedawcy na Allegro - mojeFeeri, przez którego zostałam oszukana. Może jest nas więcej?
Szczegóły:
W sierpniu wraz z koleżankami zamawiałam kilka sztuk żakietów. Nie wszystkie pasowały, więc z siedmiu sztuk zwracałam cztery.
Powodem niedopasowania była źle podana rozmiarówka na ich aukcjach Allegro. Nie czepiałyśmy się tego, nie pasowało, zwrot możliwy, więc jak najszybciej odesłałam niepasujące sztuki, dokładnie 19 sierpnia.
Od tamtej pory czekam na zwrot pieniędzy - dokładnie 162 złote. Kilka razy upominałam sprzedawcę, za każdym razem otrzymywałam info, że pieniądze będą wkrótce u mnie.
Nie przyszły do dziś. Pisałam do obsługi Allegro, który sprzedawcę upominał. Wkrótce potem dostałam info, że pieniądze zostaną niezwłocznie mi zwrócone. od tamtej pory minęło kilkanaście dni, a pieniędzy dalej nie mam. Zamierzam zgłosić sprawę na policję.
Ciekawa jestem, czy której z Was też przydarzyła się taka niemiła sytuacja z tym sprzedawcą i czy udało Wam się w jakikolwiek sposób odzyskać pieniądze?
Pozdrawiam!
|