Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 09:29   #143
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Oj widać widać. Ale myślę, że nie jest trudno utrzymać Ci w niej porządek My mieliśmy drewniane panele naścienne z jednej strony, a z drugiej kafle po poprzednim właścicielu i to dopiero była masakra. Cokolwiek prysnęło na panele, to zostawał ślad, nawet szorowałam je szczoteczkami, wszystkim chyba próbowałam. Aż się wściekliśmy i przy pierwszym podejściu usunęliśmy właśnie panele - kuchnia zyskała optycznie przestrzeni i jasności, pomalowaliśmy tymczasowo na taki lekko morelowy kolor, a przy drugim podejściu przy blacie roboczym położyliśmy kafelki i mamy takie ozdobne kotki Jak dziś ogarnę kuchnię, to Wam wrzucę zdjęcie przed i po - to jest dopiero różnica

A i dzwoniłam, tzn. próbowałam się dodzwonić do pani od legginsów, sygnał szedł, a później poczta się włączyła. Za godzinę spróbuję znów, ale jeżeli dziś się nie uda mi z nią skontaktować, to napiszę do allegro i będę zmuszona poszukać innych legginsów

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

My mamy wannę z nakładaną kabiną i powiem, że to jest dobre rozwiązanie Jak będziemy zmieniać wannę na większą to również pomyślimy o takiej kabinie.

Dobrze, że zostawiła w tym Oknie życia. Przynajmniej dzieciaczek nie był skazany na zamarznięcie, a tak to pójdzie do adopcji
W rodzinnym mieście w szpitalu jest kołyska właśnie, żeby dzieci zostawić, ale tak "niefortunnie" ustawiona została, że o ile pamiętam tylko raz z niej ktoś skorzystał - ustawili ją na izbie przyjęć w rogu korytarza obok automatu z napojami.

co do legginsów moje szły 5 dni od wysyłki jakoś więc zapewne przez 11.11 przelew doszedł później, zanim ona wysłała a poczta się ociąga że priorytet idzie 2 dni a ekonomiczny 5dni to może dziś dojdą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora