2011-11-22, 10:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Dolina, już doczytałam, że 26dc... poczekaj jeszcze trochę   
Cytat:
Napisane przez maksikola
Nowe Buciki Kacperka
|

Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Ja czuję się normalnie.....dzień jak co dzień....póki co stresa nie mam...heh jakoś ufam mojemu ginowi i mam nadzieję że będzie tak jak mówił....poza tym to wszystko zależy jak się będą spisywały chłopaki Tż bo jak kiepsko to niestety nic z tego nie będzie...i ineminacji nie będzie...
Póki co jakoś spokojnie u mnie jest....stres będzie bliżej godziny wyjazdy....ehhh Tż chce zrobić w domu...a ja mu mówię że bezpieczniej będzie na miejscu ale on się upiera....
Dziewczynki a czy ja będę mogła wypić jakiegoś drinka w sobotę?? 
|
kurde, dla tż to też stresujące jest na pewno
a drink... wiesz, niby gdyby to miało być normalne zapłodnienie to byś mogła wypić, bo nawet nie wiedziałabyś czy możesz być w ciąży czy nie. ja piłam dzień przed terminem @ i jak widać Olkowi to nie zaszkodziło, ale w takiej sytuacji bałabym się chyba 
Cytat:
Napisane przez Maga83
Ja mam dzisiaj doła, jakoś przeżywam, że miesiąc już minął od #. Wczoraj wieczorem się rozbeczałam i teraz też się ledwo trzymam. Poza tym wieczorem zaczęłam plamić i dzisiaj to już chyba @ albo nie wiem co się dzieje. Więc moje niedzielne bóle to raczej nie była owulacja. Kurczę dopiero co w zeszły czwartek przestałam plamić a tu dzisiaj znowu od początku
|

Cytat:
Napisane przez Ania ania23
|
wow, 17tc ale to leci   
zresztą, co ja piszę ja mam 34tc dobrze, że lepiej się czujesz
|
|