2006-11-12, 16:30
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: wszystko o cerze naczynkowej
Cytat:
Napisane przez Kasiajka
A mnie podrażnia cynamon, nawet w minimalnych ilościach, może też to jest u Ciebie powodem?
|
sama nie wiem co tak na mnie działa Dziś rano przejrzałam się w lustrze i aż mi się słabo zrobiło pełno zaskórników(przypuszczam, że to wina kochanego mleczka ), czerwień na policzkach,coraz bardziej widoczne rozszerzone naczynka, spuchnięta twarz i po prostu nie mam siły już do tego wszystkiego.
Serum z k.askorbinowym odstawiłam(już ponad tydzień nie używam) i nie widzę szczególnej różnicy, więc chyba to jednak nie ono mnie podrażnia. Ostatnio na uczelnię wybrałam się tylko z cienką warstwą Antirougeurus Avene, lekko przypruszona zwykłym pudrem i miałam wrażenie,że jestem mniej czerwona a do tego to słodkie uczucie lekkości na twarzy i pewność,że nic spod skrobi nie wyłazi . Ale filtr w tym kremie jest chyba zbyt niski biorąc pod uwagę,że używam Dirosealu,maseczki aspirynowej,serum i czaję się na tonik BHA
Bronię się przed tym jak mogę, ale to nadmierne czerwienienie się i lekkie szczypanie to chyba wina mleczka Avene 50+ i emulsji. Nie chcę rezygnować z filtrów, więc jeszcze spróbuję dzieciaczka-może mojej buźki nie podrażni
COALITION
--------------------------------------
www.fiziaponczoszanka.blox.pl
|
|
|