2011-11-22, 10:06
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.
Martita, piękna sypialnia. Nasza jest też kontrowersyjna- ze względu na kolor, ściany ma pomalowane na czerwono I do łazienki wchodzi się przez...szafę Tzn jest na jednej ścianie szafa z trzema przesuwanymi drzwiami, z czego jedne prowadzą do łazienki właśnie 
Śliweńka, zapraszam do Lublina
Ja mam niesamowitego smaka na budyń ostatnio. Gotuję sobie taki prawdziwy, z żółtka, z masłem itd i prawie co wieczór jem A mój empatyczny mąż jest chyba bardziej w ciąży ode mnie, bo zagryzł ostatnio budyń świeżo ukiszoną kapustą 
Cytat:
Napisane przez Martita_891
Co do okien życia to na prawdę dobre rozwiązanie dla małych kruszynek, bardzo szybko mogą znaleźć dom i kochającą rodzinę  Nie rozumiem dlaczego nadal jest tylu zwyrodnialców, którzy wolą skrzywdzić dziecko niż oddać je w dobre ręce... 
|
może chcą dostać becikowe...? często są to takie środowiska, że to 5 czy 6 dziecko i jest im wszystko jedno, i tak dostaną zasiłek. Straszne to jest, zwłaszcza że jest masa rodzin czekających na adopcję takiego maleństwa.
|
|
|