Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie cz. III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 11:30   #3136
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
A wiesz, może i masz rację?
Z niego jest naprawdę dżentelmen - moja przyjaciółka aż sie zdziwiła (oczywiście pozytywnie) skąd tacy sie biorą w dzisiejszych czasach

Mi też znajomi polecali ten film- może sie wybiorę

Wiecie, że rodzice pytali czy myślę o nim już poważnie? Bo mamy swoje lata (25 i 27) i by ich wcale nie zdziwiło, gdybyśmy już poruszali tematy takie! No szok Znaczy zaskoczyło mnie, że maja takie podejśćie

Staram się być dobrej myśli
Jeszcze jak pisaliśmy ze sobą to P. powiedział, że nie szuka kogoś na chwilę, dla zabicia czasu czy z nudy tylko w celu stworzenia stałego związku (choć wiadomo, że nic na siłę).

Wiecie, ja się nigdy z nim nie nudzę i on ze mną też nie Mam nadzieje, ze nie traktuje mnie już jako "koleżanki" zwykłej- te kwiaty, jego gesty... I mówi o przyszłości np, że chce mnie autem nauczyć jeżdzić, że musimy tam czy tam iść/jechać, coś zobaczyć itp
Wszystko to bardzo miłe i daje do myślenia
A cały czas czekam na rozwój sytuacji
Bo koleżanki pytają czy jesteśmy już oficjalnie parą I co tu mówić??

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Madziu i jak to u was wyglądało? Po prostu powiedział jak ma na imię i to koniec??
weszliśmy do mnie do domu rodzice wyszli nam na przeciw no to tż zaraz przywitał się z moją mamą i moim tatą powiedział jak ma na imię i poszliśmy do mnie do pokoju i to tyle.. ale stresa miał niezłego a jak pojechał do domu to mnie zaraz rodzice wzięli na rozmowę żebym im coś o nim opowiedziała

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora