Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 10:42   #3811
kasiulka99
Raczkowanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Witajcie przyszłe mamusie

chcialabym abyście przyjęły mnie do grona mamuś lutowych - z niecierpliwością oczekuję na pojawienie się na świecie mojej córeczki Lenki. Dokladny termin to 18 luty .

Podczytuje was od dawna ale dopiero teraz nabrałam odwagi aby napisać, ponieważ to moja pierwsza ciąża i nie mam zielonego pojęcia o wychowywaniu dzieci ( w rodzinie także brak maluchów uważam że jesteście skarbnicą wiedzy i super wsparciem dla takich osób jak ja .

Coraz bardziej obawiam się porodu , potem opieki nad dzidzią i dlatego też biorę sobie wasze wszystkie rady do serca .
Zapomniałam sie przedstawić mam na imię Kasia - lat 27 mieszkam w woj. Mazowieckim (ok 60 km od Warszawy tam też pracuję tzn. pracowałam przed ciążą bo od poczatku jestem na zwolnieniu)

Mam od razu pytanie do Was zastanawiam sie które kosmetyki dla dzidzi wybrać - wacham sie między HIPP a penaten - do jutra jest promocja tych drugich w super pharmie i sama nie wiem bo hipp ma jakieś naturalne olejki a penaten też chwaliłyście:co nfused:

pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i mam nadzieję że moge do was dołączyć
kasiulka99 jest offline Zgłoś do moderatora