2011-11-22, 10:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Duże otarcia skóry - co zrobić?
No to żeście mnie pocieszyły...
Cytat:
Napisane przez Layla79
A jak w ogóle powstały te otarcia?
|
No właśnie, tu tkwi problem z pójściem do lekarza Otarcia powstały na skutek intensywnej zabawy z TŻ-em. Sama zawsze doradzałam wizytę u lekarza, choćby sytuacja była bardzo krepująca - ale jak sama przed tym stanęłam, to jednak jest mi głupio... "- Skąd ma pani te otarcia? - A wie pan, chcieliśmy sobie z partnerem urozmaicić życie seksualne: pokochaliśmy się trochę na podłodze, a potem okazało się, że część moich pleców została na dywanie..." 
Dziś wygląda to już nieco lepiej: zeszło zaczerwienie wokół, więc okazało się, że sama rana jest nieco mniejsza - ale tak czy owak są to trzy spore kółka na środku kręgosłupa i jedno tuż nad kością ogonową.
Kurczę, chyba faktycznie lekarz będzie najlepszym wyjściem... ja sama się temu dokładnie przyjrzeć nie mogę, TŻ się na otarciach nie zna; normalnie zapytałabym jeszcze mamy - ale jej to już w ogóle głupio byłoby mi powiedzieć w jaki sposób się tego nabawiłam 
Rano przykleiłam plaster, ale z tego większego otarcia szybko go zdjęłam, bo za duża i nierówna powierzchnia - i tylko mnie uwierał. Spróbuję jeszcze z gazą.
Czas edycji: 2011-11-22 o 10:57
|
|
|