Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 11:59   #218
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Lea - daj TŻtowi do przeczytania książkę, po której ponoć wszyscy rzucają, tylko trzeba się w sobie zebrać, żeby ją przeczytać. mam ebooka, bo się zastanawiałam, czy małżowi nie zapodać, ale stwierdziłam, ze on się na te terapeutyczne sztuczki niestety nie nabierze. jak chcesz, to mogę podesłać.
z epapierochami nie miałam do czynienia.
ponoć Tabex na receptę też dosyć skuteczny jest.
on nie czyta książek....

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Co do mówienia, to moja córa ostanio patrząc na wszelkie urządzenia pomiarowe mówi "8 kilo" Wchodzi na wagę i mówi "8 kilo" (a wazy ponad 10 kg ), patrzy na termometr i tez mówi "8 kilo"

Maksiu tak też miał swego czasu, ale na stopnie mu poszło, wiec miał iles tam stopni gorackzi, miał ileś stopni wzrostu, ileś stopni wagi.

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
U nas buum słowny w pełni. Muszę siąść i spisać te słówka to za ileś tam lat będzie się z czego pośmiać Mała strasznie dużo mówi- wystarczy że raz usłyszy słówko i już powtarza. Nie uwierzyłybyście jak wyraźnie mówi np maliny-normalnie jak dorosły bez przekręcania liter a to przecież trudny wyraz. Jak chce pić to mówi, chce na dół do teściów to mówi " ciem na du" , na spacer jak chce iść "spacera". Normalnie nieraz to się kładziemy ze śmiechu jak coś powie. Jak chce żebym z nią usiadła przy stoliczku i rysowała to mówi "mama siedź, pisi pisi". Wczoraj mówie jej "chodź układamy puzzle" a ona potem chodzi i powtarza" puzela, puzela"- czyli puzle
A najpiękniejsze jest "maniuniu"- czyli mamuniu, a wczoraj do mnie podeszła i mówi mi "ko cie" co znaczy kocham Cię normalnie aż teraz mi się łezka kręci jak to piszę.
dla małej gadulińskiej.

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
Mal malo gada ale jak cos tam powie to po finskiemu
ważen że Ty rozumiesz.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja jestem przeciwna kładzeniu czegokolwiek do głowy nałogowcowi.
Gdy ja paliłam, reagowałam alergicznie przy takich gadkach i od razu wypalałam dwa razy tyle.
Nic tak nie wkur... palacza, jak ględzenie o jego paleniu.

Informacje należy przekazywać w formie ciekawostki... wiesz kochanie, że wyliczono iż ... i tu przykłady.
Ludzie zwykle nie wiedzą ile przepalają. Jak mojej matce wyliczyłam, że paczka dziennie za 11zł daje 4tys. w roku, to mało jej oczy nie wypadły.
widzę, że nie będzie altwo... cholera, on pali, bo lubi.
Wiem, jak trudno rzucic fajki, bo sama, po ciąży z MAksiem od razu do nałogu wróciłam, tak mnie ciągnęło... cholera, muszę opracować jakąś strategię.

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2011-11-22 o 12:00
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując