Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 13:19   #4335
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez a-kuku! Pokaż wiadomość
Mnie jeszcze ciągnie niestety... A teraz odkryłam taki przepyszny twarożek śmietankowy "Jędrzejowski",
zwrócę na niego uwagę jak będę w sklepie
Cytat:
Tak tak, mam zamiar. Zresztą jak zobaczę, że już się dobrze czuję i wyglądam ważąc np. 63 to też przystopuję. Tak tylko mi się zafiksowało, że jak ważyłam te 55kg to było rewelacyjnie
strasznie się człowiek zmienia z roku na rok.. też byłam zdziwiona
Cytat:
Ja też mam szerokie, ogólnie mam budowę gruszki, na górze jestem nieproporcjonalnie mniejsza niż na dole... Niby cyc mam i talię wciętą też to mi się nawet we mnie podoba. Ale te udziska, łydziska, biodrzyska Zobaczymy, może mi się uda, a jak nie to trudno Nie przypiłuję sobie miednicy
łącze się w bólu.. wszystko mam tak samo.. myślisz że to faktycznie dziedziczne i że tylko zmniejszyć mozemy a zniwelować już nie
Cytat:
Dzisiaj robię sobie Rest, strasznie źle się czuję, coś mnie chyba bierze, w dodatku od wczoraj tak straszliwie rozbolały mnie kolana i piszczele, że szok, nie wiem, to chyba od tych wygibasów i podskoków, zastanawiam się czy nie wykonywać przez parę dni (dopóki nie przestaną mnie boleć) tych układów, które pokazują zawsze dziewczyny z prawej od Szaliny (tych bez podskoków)... Poradźcie coś, doświadczone koleżanki
skoro wcześniej nic nie ćwiczyłaś to dla organizmu może to być szok i może się trochę buntować przeciwko wysiłkowi.. ale bez obaw przyzwyczai się. .nie wiem co Ci doradzić z tymi układami musisz sama wyczuć na ile Cię stać jeśli nie dasz rade rób takie ćwiczenia jak robi ta dziewczyna w tyle jak nabierzesz sił możesz znowu zacząć ćwiczyć "normalnie"
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-11-22 o 13:23
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora