2011-11-22, 11:46
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez annka
babciam oczywiście Cię rozumiem i nie myśle, że się wymądrzasz, wręcz przeciwnie, dziękuję, że się zainteresowałaś moją osobą  moj problem raczej polega na tym, że mam chuude ręce, ramiona, bardzo małe piersi i mały tyłek, dlatego mało ważę a wszystkie kg odkładają się na brzuchu i udach, nie chce się jakoś strasznie odchudzać, nic z tych rzeczy, po prostu chciałabym zrzucić jakies 2, max 3kg i się troszkę ujędrnić więc stawiam na zdrowe jedzenie(muszę odstawić słodycze!) i dużo ruchu, ale niestety nie mam na to zbyt wiele czasu...
|
Witajcie dziewczyny Witaj annka
Annka zupelnie jakbym czytala o sobie - mam 169 cm, waga 54-55 ale ten moj brzuch Jakie masz wymiary? Moje to 89-72(o zgrozo!!!)-92. Od niedzieli jestem podlamana, a moze nawet zalamana. W piatek na wadze 54 a w niedziele 55 i 3 cm w talii wiecej! Jak to mozliwe? Z reka na sercu przysiegam, ze sie nie objadalam! Czasami to juz mysle o samobojstwie, bo i tak nigdy nie bede taka jak bym chciala. Zamiast chudnac to puchne doslownie ;(
|
|
|