Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 11:52   #204
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez ghosst Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny,
ja jeszcze a propos dyskusji o imionach - co myślicie o imieniu Inka? Tż odkrył ostatnio, że super, że mu się podoba, że ach i och, a ja... cóż, no te skojarzenia z prlowskim dzieciństwem i kawą Trochę trudne do przeskoczenia. Też tak jednoznacznie wam się kojarzy to imię?
dlaczego z prl-em? Wlasnie ze fajnie i oryginalnie i nieoklepane jeszcze!

ostatnio sie wzruszylam ze od pewnej pani corka urodzila corke i dala jej moje imie myslalam ze moje imie to juz jest bardzo passe.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

z innej beczki - tak sobie spojrzalam na strone startowa z watku II i sie zszokowalam ile tu mlodziutkich dziewcząt jest ledwo po 20.

szacun! ja w tym wieku mialam fiubzdziu w glowie i ani myslalam o zalozeniu rodziny.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

z innej beczki - tak sobie spojrzalam na strone startowa z watku II i sie zszokowalam ile tu mlodziutkich dziewcząt jest ledwo po 20.

szacun! ja w tym wieku mialam fiubzdziu w glowie i ani myslalam o zalozeniu rodziny.
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora