2011-11-22, 11:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy. Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez ghosst
Cześc dziewczyny,
ja jeszcze a propos dyskusji o imionach - co myślicie o imieniu Inka? Tż odkrył ostatnio, że super, że mu się podoba, że ach i och, a ja... cóż, no te skojarzenia z prlowskim dzieciństwem i kawą  Trochę trudne do przeskoczenia. Też tak jednoznacznie wam się kojarzy to imię?
|
dlaczego z prl-em? Wlasnie ze fajnie i oryginalnie i nieoklepane jeszcze!
ostatnio sie wzruszylam ze od pewnej pani corka urodzila corke i dala jej moje imie myslalam ze moje imie to juz jest bardzo passe.
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------
z innej beczki - tak sobie spojrzalam na strone startowa z watku II i sie zszokowalam ile tu mlodziutkich dziewcząt jest ledwo po 20.
szacun! ja w tym wieku mialam fiubzdziu w glowie i ani myslalam o zalozeniu rodziny.
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
z innej beczki - tak sobie spojrzalam na strone startowa z watku II i sie zszokowalam ile tu mlodziutkich dziewcząt jest ledwo po 20.
szacun! ja w tym wieku mialam fiubzdziu w glowie i ani myslalam o zalozeniu rodziny.
|
|
|