Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam problem włosy i anyukoncepcja:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 12:15   #5
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos
Dot.: Mam problem włosy i antykoncepcja:(

Cytat:
Napisane przez mkwd Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wiem że takich wątków było już sporo ale nigdzie nie mogłam się dopatrzyć porad. Mam problem bo brałam od kilku miesięcy Jasmin i strasznie zaczęły mi wypadać włosy lekarz zmienił mi na nuva ring i nic nie pomogło nadal strasznie wypadają;( zaznaczam że hormony muszę przyjmować ze względów leczniczych i chodzi mi o porady co mam zrobić by przestały wypadać bo zostało mi leczenia na ok pół roku ( zostanę łysa ) zmieniać znów leki? lekarz za tym nie jest. Biorę witaminy na włosy, maseczki biowax, lotion ( który przestał mi pomagać nawet mocniej wypadają) itp Czy ma ktoś sprawdzony sposób??? czy da się kontynuować leczenie i zahamować wypadanie wiem że na to potrzeba czasu proszę o odpowiedź.
Przede wszystkim ile masz lat?
Jesteś już pełnoletnia? Zakończyłaś okres dojrzewania?

Co do tabletek. Lekarz nie może Ci przepisywać tabletek w ciemno...tak po prostu. Niestety wiem, że tak to w większości wygląda
Czy zlecił Ci on najpierw badania hormonalne o których wspomina anibiaa? Jest to bardzo ważne a wręcz konieczne przy przepisywaniu tabletek hormonalnych.
Jeśli nie byłaś badana pod tym katem to wyciągnij skierowanie lub zmień lekarza...hormony to nie zabawka a takie "zabawy" z nimi mogą Cię wiele kosztować...
Może ktoś mógłby Ci polecić lepszego lekarza?

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując