2011-11-22, 12:28
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czuję się niesprawiedliwie traktowana!
Cytat:
Napisane przez Soso
Wiesz co.. rozumiałabym jeszcze Twoje żale, gdybyś nie ściągała z powodu zasad moralnych itp. Ale Ty wyraźnie napisałaś, ze nie ściągasz bo nie umiesz/stresujesz się/rzucasz sie w oczy. Mam Ci wspołczuć? 
|
Chyba totalnie nie zrozumiałaś problemu. Tak, z powodu zasad moralnych nie ściągałam do pewnego momentu, ale kiedy widzę, że wszyscy zżynaja a ja mam byc jedyną głupią która z powodu jakichs zasad nie sciaga a potem wychodzi na tym najgorzej to zaczynam sie zastanawiać co robić...
To, ze napisałam, ze rzucam sie w oczy nie oznacza, ze nie mam zadnych zasad. Dla mnie to nieetyczne ale to nie zmienia faktu, ze rowniez kolejnym powodem dlaktorego nie sciagam jest to, ze boje sie, ze bede jedyną, ktora z tegopowodu poniesie konsekwencje i bede sie czuć jeszcze gorzej.
Postaraj sie zrozumieć problem, a nie tak sobie po prostu wchodzic na forum zeby po kims pojechac.
POZA tym nie umie sciagac akurat nikt, nie wiem czy student, który przychodzi i wyjmuje sciagi formatu A4 kladzie je na ławke i zzyna a potem one mu wypadaja niezdarnie na podloge jak probuje je schowac mozna powiedziec, ze umie ściągać... tez nie umie i dziwi mnie bardzo czemu profesorowie tego nie zauwazaja. Przyczepiłas sie akurat jedynej rzeczy ktora moglaby swiadczyć źle o autorze i probujesz teraz to wykorzystac przeciwko mnie, boże...
Edytowane przez coral reef
Czas edycji: 2011-11-22 o 12:31
|
|
|