Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 25+ samotne przyszłe mamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 13:20   #13
niunia1401
Wtajemniczenie

Dot.: 25+ samotne przyszłe mamy

Cytat:
Napisane przez sama1985 Pokaż wiadomość
Nie myślałam, że ten temat będzie aż tak konfliktowy...
Ludzie rozstają się po wielu latach z różnych powodów. Ja po ponad pół roku bycia w ciąży stwierdzam, że to była dobra decyzja.
On jest dorosły, ma córkę z poprzedniego związku, więc wie co to znaczy być ojcem. Gdy dowiedział się, że będziemy mieć dziecko chciał, żebym się go pozbyła, twierdził, że wtedy nam się wszystko poukłada.
Później wyjechał z kraju, choć wcześniej twierdził, że nigdy tego nie zrobi, bo nie chce tracić kontaktu z dzieckiem.
Nie mam z nim kontaktu, nie interesuje się dziećmi. Mam jednak dobry kontakt z jego rodziną.
Stwierdzam, że czasem lepiej wychowywać dziecko samej niż tkwić w chorej sytuacji, która nie zostanie obojętna dla dziecka, które może mało rozumie, ale wyczuwa emocje doskonale.
Wiem już teraz, że kiedyś wróci i będzie chciał zobaczyć nasze dziecko, ale może być za późno...
popieram ja tez rozstalam sie z pierwszym mezem bo ciagle byly klotnie i jak ma zyc niby dziecko w takim domu teraz co prawda sie przyjaznimi ale on jest dobrym ojcem i ma kontakt z inez bardzo dobry wiec absolutnie tego mu zarzucic niemoge.
temat niejest konfiktowy tylko dziewczyny sa konfliktowe
A moj syn ma dopiero 11 miesiescy wiec narazie ciezko powiedziec czy jest rozpuszczony ale mysle ze niebedzie bo ja jestem w ciazy w 15 tyg i niebardzo moge sobie pozwolic na noszenie i rozpuszanie go.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

a co do dziewczyn to im widocznie latwo przychodzi ocenianie ludzi po kilku zdaniach wyrwanych z kontekstu,ja wole probowac kogos najpierw poznac
pewnie masz racjie ze sie zjawi tatus,predzej czy pozniej,mam nadzieje ze szybko rodzina i znajomi ktorzy cie otaczaj sa pomocni i beda jak urodzisz bo to bedzie jeden z najtrudniejszych okresow twojego zycia i maluszka,a wlasnie juz wiesz co bedziesz miec dziewczynke czy chlopca jesli mozna spytac

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując