2011-11-22, 13:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Napisane przez farminka
Fajny psikus  Lenka (nauczona oczywiście przez tatę  ) bawi się w straszenie mamy tzn. woła mama takim szatańskim głosem basowym jak z horroru, a potem się śmieje  Ciężko to opisać, ale zabójcze jest.
Chciałabym, żeby moja była takim przytulasem, ale ona się odpycha i nie chce
|
U nas to samo, takim chrypiącym głosem woła 
Luiza sie lubi przytulać 
Cytat:
Napisane przez panna migotka
bydgoś Lusi się już pewnie śnią literki
nie zazdroszczę mężów palaczy (mój tata też pali i nic na niego nie działa) ale może skutecznie przekona ich kolejny wzrost akcyzy 
|
Kurde, nie myslcie, ze mam parcie na literki Ona to lubi, sama mi podsuwa. Jak idziemy na spacer i widzi jakieś duże napisy, to też powtarza 
Wątpię. Mój brat kupił sobie nowe TV na raty i powiedział, że rzuca palenie, a tą kasę przeznaczy na ratę. Wytrwał jakieś 4 miechy Teraz rzucił na Komunię swojej córki, w ramach "prezentu" dla niej. Ona się bardzo ucieszyła i powiedziała mu, że to był najlepszy prezent Nie pali od maja tego roku.
Cytat:
Napisane przez kropka75
Chwilowy skok. Gdyby tak szła dalej, to nim skończy 3 rok będzie miała mega nadwagę.
Taki przyrost wagi, jeśli się przedłuża, wymaga kontroli, nie zmiany fotelika.
Między 2 a 3 rokiem życia, zdrowe dziecko przybiera średnio 3kg.
To co u Was teraz przybyło daje ponad 6kg rocznie. Ile ona teraz waży? Dwulatek ważący 16kg wychodzi z siatki centylowej.
Te fotele są do 3 lat. 3latka nie powinna przekroczyć 18kg.
|
Córka koleżanki ma 6 lat i tyle waży 
Poszłam do Biedronki, w ramach spaceru i nie weszłam. Ludzi tyle, jakby to była pierwsza Biedra w mieście Głównie starsi ludzie.
Chyba wiem, co kupic mężowi pod choinkę http://allegro.pl/peterson-portfel-m...938663965.html
|
|
|