2011-11-22, 13:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez monika01011986
 I o to właśnie chodzi  Podczas diety robię dokładnie tak samo !!
Batoniki Nesquik są pycha ale mi wystarczą Nestle Fitness z czekoladą  Też mam tą blokadę na wysokokaloryczne słodycze.... Nie zjem nic co ma więcej niż 150 kcal....... w sumie to tak odzwyczaiłam się od słodyczy że kawałek np czekolady mi starczy bo jak zjem więcej to mnie zaraz mdli. A jakbym miała zjeść całego Snickersa czy Marsa to bym zwymiotowała chyba. Jedynie to Kinder Bueno uwielbiam i mogłabym zjeść z 5 takich opakowań  (chyba, bo nie próbowałam nigdy aż tyle zjeść na raz  )
|
Jezu ja chyba też bym zwymiotowała jakbym zjadła Snikersa czy Marsa. Kinder Bueno też uwielbiam, ale mam zakaz na takie słodycze Chyba że sobie kupię i będę miała na 2 dni 
Gratuluję spadku 
Cytat:
Napisane przez Quedate
Witajcie dziewczyny  Witaj annka 
Annka zupelnie jakbym czytala o sobie - mam 169 cm, waga 54-55 ale ten moj brzuch  Jakie masz wymiary? Moje to 89-72(o zgrozo!!!)-92. Od niedzieli jestem podlamana, a moze nawet zalamana. W piatek na wadze 54 a w niedziele 55 i 3 cm w talii wiecej! Jak to mozliwe? Z reka na sercu przysiegam, ze sie nie objadalam! Czasami to juz mysle o samobojstwie, bo i tak nigdy nie bede taka jak bym chciala. Zamiast chudnac to puchne doslownie ;(
|
Hej. Widzę że mamy podobną wagę i wzrost Nie martw się, bo u mnie też waga się czasami waha ostatnio ważyłam 55,3 a dzisiaj już np 55,9. Czasami wystarczy że nie odwiedzę rano toalety i już waga wyższa. Najlepiej się nie przejmować. Najważniejsze, że nie rośnie dużo Ja się póki co nie mierzę, bo wystarczy że widzę po ciuchach że chudnę( w końcu brzuch mi nie wystaje ze spodni ) Zmieściłam się nawet w spodnie które kupiłam 5 lat temu to już jest cud. Co najlepsze w wakacje parę cm mi brakowało żeby się w ogóle zapiąć
Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2011-11-22 o 13:48
|
|
|