2011-11-22, 16:27
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry
Jezu ja chyba też bym zwymiotowała jakbym zjadła Snikersa czy Marsa. Kinder Bueno też uwielbiam, ale mam zakaz na takie słodycze  Chyba że sobie kupię i będę miała na 2 dni
Gratuluję spadku
Hej. Widzę że mamy podobną wagę i wzrost  Nie martw się, bo u mnie też waga się czasami waha ostatnio ważyłam 55,3 a dzisiaj już np 55,9. Czasami wystarczy że nie odwiedzę rano toalety i już waga wyższa. Najlepiej się nie przejmować. Najważniejsze, że nie rośnie dużo  Ja się póki co nie mierzę, bo wystarczy że widzę po ciuchach że chudnę( w końcu brzuch mi nie wystaje ze spodni  ) Zmieściłam się nawet w spodnie które kupiłam 5 lat temu to już jest cud. Co najlepsze w wakacje parę cm mi brakowało żeby się w ogóle zapiąć 
|
Dziekuje kochana Staram sie nie przejmowac, ale cos mi to nie wychodzi. U mnie niedosc, ze waga nie spada, to i po ciuchach nic nie widac. Czasami to mysle, zeby rzucic w diably ta diete i jesc to na co przyjdzie mi ochota. Moze wtedy bylabym szczesliwsza?
|
|
|