Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 21:05   #4057
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
O, mam podobne tzn trochę inne ale fason podobny generalnie. Ja dałam 120 zł za nie, i póki co więcej butów nie kupuję, nawet nie zaglądam do obuwniczych bo w szafie czekają 3 pary kozaków. A i tak zimą przebieramy sobie buty z dziewczynami w pracy na jakieś czółenka albo baletki, bo raz że gorąco a dwa jakoś dziwnie po biurze w kozakach latac.
O, a gdzie kupiłaś swoje?

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Z wiadomości szkolnych: ostatnio jedna nauczycielka się żaliła, że jej uczeń (z 3 klasy) posmarował jej całe krzesło klejem, a ona na niego siadła

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
bardzo ładne w ogóle ostatnio mi się podobają ciuchy i buty w tym kolorze
mi też

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
moj kolega z klasy połozyl kiedys na krzesle dwa lizaki, ktorych nie zdązył zjeść na przerwie, a nauczycielka sie wczula w tłumaczenie czegos tam i siadla na tym krzesle, a że to byla zima i miala włochata spodnice to lizaki zostaly jej centralnie na tyłku, ale mielismy ubaw

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
A w ogóle do męża dzwoniła moja kumpela (ta od robienia herbaty :P) w tajemniczej sprawie- prezentu urodzinowego . Oczywiście się domyśliłam, że chce, żeby się wszyscy zrzucili na bilet na ten balet dla mnie :P. Tylko TŻ musiałby sobie sam kupić dla siebie, bo "sama przecież nie pójdzie"- określiła moja kumpela :P. No i TŻ ma dylemat, bo niezbyt chce iść, średnio stoimy z kasą, on wolałby mi kupić co innego, zostały kiepskie miejsca, chyba, że nie obok siebie i droższe . Pomyśleliśmy, że mogę iść z kumplem, bo on też się tym interesuje i jak to TŻ określił "wcale nie muszę obok niego siedzieć" . Ale nie wiem, czy on będzie miał czas... No nic, zobaczymy, jak to się rozwinie. Oczywiście, ja o niczym nie wiem .

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
nie ma to jak "niespodzianka"
Ja chyba do końca życia zapamiętam mój prezent na 18-naste urodziny. Moja dobra koleżanka dzwoni do mnie dzień przed urodzinami:
- cześć Tusia. co było na jutro zadane z historii?
- cześć A. ...... (i tu jej podałam zadanie.)
- Aha, dzięki. A co tam porabiasz?
- A wiesz, są u mnie goście.
- Aaa, to fajnie. Bo wiesz, jutro nie musimy się spotkać wcześniej, żeby kupić kwiaty, bo mamy już je kupione.
- Ale o co chodzi...jakie kwiaty??
- Noo te urodzinowe!!! To R. ci NIC nie mówiła??? Boże, chyba sobie żartuje. No przecież składamy się na kwiaty, na niespodziankę urodzinową, bo chcemy przed lekcjami dać je.......... yyyyy.... o kurde, ale jestem głupia. Przecież to dla Ciebie są te kwiaty. Nic nie gadaj dziewczynom

Obie tak śmiałyśmy się do tel., że ledwo co mogłyśmy dalej gadać
nieźle

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ale mi się nie chce iść myć!:P
a ja już się umyłam

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
nie uczyłam się jeszcze prawa budowlanego ale znalazłam to:
Stosowanie do treści art. 65 ustawy z dnia 27 marca 2003 o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym niniejsza decyzja utraci ważność , jeżeli zostanie wygaszona odrębną decyzją Wójta Gminy Koło z następujących powodów :
a. inny wnioskodawca uzyska pozwolenie na budowe
b. dla tego terenu uchwalono plan miejscowy, którego ustalenia są inne niż w wydanej decyzji .
hm...to już sama nie wiem, koleś z gminy który mi to wydawał, mówił, że 3 lata na pewno jest ważna, może 5 mniejsza o to, jak zaczniemy w przyszłym roku to już nie będę się o to martwić

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Gdyby nie to, że podnieśli mu ubezpieczenie na auto o 200 zł () to bym go pomęczyła. Tak btw. w☠☠☠☠ia mnie to, co się dzieje w tym kraju, żeby za bezwypadkową jazdę młodej osobie podnosili ubezpieczenie, to jest chore teraz za roczne ubezpieczenie musi płacić ponad 1200 zł w dodatku nigdługo olej ma kosztować 6 zł/l
mój Tż też dużo płaci za ubezpieczenie

Mówię Wam, ale zmęczona jestem już od dwóch dni usypiam popołudniami...masakra jakaś

Idę spać, chociaż chętnie bym z Wami skończyła tą część
A tak w ogóle to chcecie kończyć wątek, a pomysłu na nowy-brak!

Dobranoc