Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 21:25   #52
caameroon
Rozeznanie

GG do caameroon
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ III

Cytat:
Napisane przez zai Pokaż wiadomość
Ja macerat zrobiłam sobie sama. Na oleju sezamowym z suszonej kocanki. Nie miałam tego oryginalnego więc nie będę miała porównania niestety ale mam nadzieję, że wzmocni mi naczynka.
Noo moja Droga, głębokie ukłony poczynam w Twoją stronę Jesteś niesamowita!! Sama sobie macerat zrobiłaś A ja niedorajda musiałam kupić

Cytat:
Napisane przez kotwilka Pokaż wiadomość
Witam w III części wątku

Jako vice-królowa ds. kuszenia i promocji obwieszczam, że od poniedziałku 28 listopada w Lidlu będzie tydzień Wellness&Care i będzie kilka produktów Suhada Nature z serii granat i awokado z certyfikatem BDIH i NaTrue:
  • olejek do ciała (mix awokado, pestek granatu, jojoby i migdałowego) 16,99 zł za 100 ml
  • krem do rąk 9,99 zł za 75 ml
  • masło do ciała 19,99 zł za 250 ml
  • kremowy żel pod prysznic 11,99 za 250 ml
  • krem na dzień i krem na noc 12,99 zł za 50 ml
Jeśli Was coś zaciekawiło, to zachęcam żeby rano w poniedziałek do Lidla lecieć, bo z doświadczenia wiem, że te limitowanki błyskawicznie się rozchodzą
Od razu piszę, że nic z powyższych nie miałam.
My wierni poddani dziękujemy Ci o wspaniała Królowo, że tak bardzo tu o nas wszystkich dbasz i zawsze z cudowną promocją do nas wpadniesz

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Coś mi dzwoni, że kwaśny odczyn farby pozwala na lepsze pokrycie włosów albo zapewni większą trwałość koloru, ale głowy nie dam.
Trzeba by Hey zapytać....

Jak wreszcie Kolega Małżonek raczy opuścić duży komp to poprzerzucam zaległe zdjęcia mydełkowych zakupów i będę się chwalić
O widzisz Może faktycznie masz racje

Wrzucaj fotki, wrzucaj, oczęta naciesze Już łapki swędzą, żeby zrobić zamówienie w LF

" ..bo życie trzeba przeżyć, a nie przeczekać! "
caameroon jest offline Zgłoś do moderatora