Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 23:50   #3704
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
haha jak Magda, to powinien być słodziutki
a ksylitol najlepszy

Nikamo
>klik< Prawdziwej nie jadłam, więc nie mam porównania, ale to ciasto mi smakuje
Dzięki za linka
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
niestety to miss slovakia 2010 ja lubie z avatarami poszalec...ja sie boje ujawnic;(
schabik nie jest dozwolony,ale z informacji jakie udalo mi sie pozbierac wynika, ze lepszy schabik niz iinne , czyli tluste mieso, jak nie ma wyboru

Majonezowi mowilam nie

a to skubanie to mi sie zdarza w chwilach kryzysu weglowego, ale bardzo sie pilnuje teraz i jak mi niechcacy cos do ust zlego wleci, to wypluwam

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

wczoraj mialam dzien glodomora, pw mi przypadlo, jadlam i jadlam po dukanowemu, ale najesc sie nie moglam...
dzis mam czyste proteiny i juz jakby sie uspokoilo

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

ja bym jeszcze polala to ciacho nutellllaaa

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

ja tez ostatnio cos w tym stylu jadam, pasty twarogowe i takie smieszne salatki
Poszaleć? Ostatnio miałaś tylko jeden(tak od ok.pół roku albo więcej)ten jest ok.ale może zdjęcie byłoby ok.bo już laska z ciebie
Schabika to bym zjadła,ja też mam głodomora na pw,co do nuteli to mi nie smakuje,robie ją tylko na ciacho ale i tak nie bardzo smakuje-jakis uraz z lat dzieciństwa(kogiel mogiel)jak nie było nic innego za czasów komuny
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora