2011-11-22, 23:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. IV
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Inusiaa, ale to bardzo dobrze przecież  To dla Ciebie ta suknia ma być idealna  Ja - przypuszczalnie podobnie jak the rock - wolę proste, gładkie, skromne suknie. Wiem, że część dziewczyn - tak jak Ty - uzna, że moja suknia jest zbyt prosta, może nawet nijaka. No cóż, dla mnie będzie idealna i właśnie taką sobie kupię 
Mam nadzieję, że pokażesz całość, kiedy już będzie PO  Podobnie jak wszystkie inne dziewczyny. Stanowczo za mało jest zdjęć na podforum poślubnym 
|
Zgadzam się, to dla nas suknie mają być idealne I wcale nie muszę stwierdzić, że wyglądasz źle w prostej sukni i że będzie ona za prosta. Bo mimo iż ja osobiście takich nie lubię, bo zwyczajnie źle się w nich czuję, to uważam, że niektóre dziewczyny wyglądają w nich prześlicznie 
Ps-po weselu na 100% umieszczę zdjęcia z efektem końcowym 
the rock - bez obrazy, ale oczywiście, że mogę się z Tobą nie zgadzać. A już napewno wtedy jak piszesz, że lubię przepych i świecidełka... Bo sorry ale to, że mam na sukni więcej zdobień nie znaczy, że lubię przepych. Nie ocenia się książki po okładce... Z jednym z czym trafiłaś to to, że lubię falbanki, bo je uwielbiam. No ale cóż poradzić, każdy ma inny gust - co nie znaczy, że jest on gorszy od naszego 
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Lavende86
Znalazłam dziś coś okropnego. Co o tym sądzicie?
Ktoś sprzedaje na allegro suknię szytą na wzór demetrios 933. Suknia moim zdaniem jest fatalnie uszyta i odbiega bardzo od oryginału. Ktoś chce za nią 1700zł!!! Trzeba chyba uważać na "dzieła" niektórych krawcowych......
Zdjęcia sukienki z allegro i oryginału dla porównania.
|
Komuś się chyba zdrowo zdjęcia oryginału pomyliły bo ta suknia nie ma z tymi modelowymi zdjęciami nic wspólnego
Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2011-11-22 o 23:27
|
|
|