Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia marzeń cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 23:25   #2167
Inusiaa88
Raczkowanie

Dot.: Suknia marzeń cz. IV

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Inusiaa, ale to bardzo dobrze przecież To dla Ciebie ta suknia ma być idealna Ja - przypuszczalnie podobnie jak the rock - wolę proste, gładkie, skromne suknie. Wiem, że część dziewczyn - tak jak Ty - uzna, że moja suknia jest zbyt prosta, może nawet nijaka. No cóż, dla mnie będzie idealna i właśnie taką sobie kupię

Mam nadzieję, że pokażesz całość, kiedy już będzie PO Podobnie jak wszystkie inne dziewczyny. Stanowczo za mało jest zdjęć na podforum poślubnym
Zgadzam się, to dla nas suknie mają być idealne I wcale nie muszę stwierdzić, że wyglądasz źle w prostej sukni i że będzie ona za prosta. Bo mimo iż ja osobiście takich nie lubię, bo zwyczajnie źle się w nich czuję, to uważam, że niektóre dziewczyny wyglądają w nich prześlicznie
Ps-po weselu na 100% umieszczę zdjęcia z efektem końcowym

the rock - bez obrazy, ale oczywiście, że mogę się z Tobą nie zgadzać. A już napewno wtedy jak piszesz, że lubię przepych i świecidełka... Bo sorry ale to, że mam na sukni więcej zdobień nie znaczy, że lubię przepych. Nie ocenia się książki po okładce... Z jednym z czym trafiłaś to to, że lubię falbanki, bo je uwielbiam. No ale cóż poradzić, każdy ma inny gust - co nie znaczy, że jest on gorszy od naszego

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavende86 Pokaż wiadomość
Znalazłam dziś coś okropnego. Co o tym sądzicie?
Ktoś sprzedaje na allegro suknię szytą na wzór demetrios 933. Suknia moim zdaniem jest fatalnie uszyta i odbiega bardzo od oryginału. Ktoś chce za nią 1700zł!!! Trzeba chyba uważać na "dzieła" niektórych krawcowych......
Zdjęcia sukienki z allegro i oryginału dla porównania.

Komuś się chyba zdrowo zdjęcia oryginału pomyliły bo ta suknia nie ma z tymi modelowymi zdjęciami nic wspólnego

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2011-11-22 o 23:27
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora