Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-23, 08:28   #3721
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

marta 85 ja bardzo często chodzę bez makijażu i nie czuje się źle.
Zazdroszczę. Ja bez makijażu bardzo źle się czuję, nie akceptuję siebie bez makijażu. Nawet, żeby wynieść śmieci muszę się pomalować:brzyda l:

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Haha To widze, ze mamy to samo. Nawet dp warzywniaka popylam w obcasach. W plaskich czuje sie jak krasnal....
Mi zdarza się założyć płaskie buty, ale bardzo rzadko... Mam 1 parę balerinek i 2 lub 3 pary japonek, a tak poza tym to same szpile

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Używacie może jakiejś odżywki b/s?
Ja mam z gliss kura, ale szukam czegoś bez silikonów, by zabezpieczać końcówki.
Ja Ci mogę polecić joannę naturię. Używałam wszystkich, za wyjątkiem tej czerwonej i byłam zadowolona... W sumie to używam ich cały czas od 2, może 3 lat, a może i dłużej... Fajnie podkreślają loki, są takie zbite po niej i nie puszą się. Moim faworytem jest ta z lnem i rumiankiem, a na drugim miejscu z miodem i cytryną

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Dzień dobry.
Troszkę Was nadrobiłam wczoraj, zaraz idę czytać co napisałyście wcześniej
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora