2011-11-23, 08:28
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
marta 85 ja bardzo często chodzę bez makijażu i nie czuje się źle. 
|
Zazdroszczę. Ja bez makijażu bardzo źle się czuję, nie akceptuję siebie bez makijażu. Nawet, żeby wynieść śmieci muszę się pomalować :brzyda l:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------
Cytat:
Napisane przez miucciaable
Haha  To widze, ze mamy to samo. Nawet dp warzywniaka popylam w obcasach. W plaskich czuje sie jak krasnal.... 
|
Mi zdarza się założyć płaskie buty, ale bardzo rzadko... Mam 1 parę balerinek i 2 lub 3 pary japonek, a tak poza tym to same szpile
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
Używacie może jakiejś odżywki b/s?
Ja mam z gliss kura, ale szukam czegoś bez silikonów, by zabezpieczać końcówki. 
|
Ja Ci mogę polecić joannę naturię. Używałam wszystkich, za wyjątkiem tej czerwonej i byłam zadowolona... W sumie to używam ich cały czas od 2, może 3 lat, a może i dłużej... Fajnie podkreślają loki, są takie zbite po niej i nie puszą się. Moim faworytem jest ta z lnem i rumiankiem, a na drugim miejscu z miodem i cytryną
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------
Dzień dobry.
Troszkę Was nadrobiłam wczoraj, zaraz idę czytać co napisałyście wcześniej
|
|
|