Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chudzinki ; )
Wątek: chudzinki ; )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-23, 08:08   #9
Mini007
Zakorzenienie

Dot.: chudzinki ; )

Cytat:
Napisane przez blondii_90 Pokaż wiadomość
jest na pewno więc takich chudzinek na świecie niż tylko ja i mam pytanie , przeszkadza Wam to w codziennym życiu ? bo pewnie denerwuję Was ciągłe gadanie osób trzecich że wyglądacie tak czy owak...ja już się do tego przyzwyczaiłam i mimo że dziewczyny mówią że za mało waże to na adorację ze strony mężczyzn nie narzekam (będę skromna heh) , owszem przydało by się parę kg więcej tu i ówdzie-partie biustu heh ale matka natura widocznie tak chciała , jak to jest z Wami? zapraszam do dyskusji
Przyzwyczaiłam się do głupich tekstów, ale czasami wkurza mnie, że ktoś może powiedzieć, że pewnie za dużo nie jem i tego typu aluzje, ale jak już ktoś powie o kimś, że jest gruby, to często jest bulwers. Szczyt szczytów, kiedy nawet się uśmiałam, przypadł, gdy pewnego razu stałam na uczelni koło ławki (a miałam krótką sukienkę). Pewna niezbyt lubiana przez ogół koleżanka podeszła do mnie i ni z tego, ni z owego (staram się nie utrzymywać z nią kontaktów, ale to taka "siostra łata") wypaliła mi na ucho, że "ale mam chude nogi". Nie wiedziałam , śmiać się czy płakać.

Edytowane przez Mini007
Czas edycji: 2011-11-23 o 08:12
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując